Головна » 2020 » Січень » 31 » Класно-групове заняття
14:37
Класно-групове заняття

30 січня для учнів 9-го класу Хлібнянської філії Комунального закладу «Панютинський ліцей» Лозівської міської ради та викладача філії з предмету фізика – Худолій Л.І., із залученням спеціалістів Навчально-консультативного пункту в м. Лозова Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Харківській області – Марченка С.П. та Борзьонок І.І., було проведено класно-групове заняття на тему «Дозиметричний контроль та радіохімічна розвідка» з метою підвищення всеохоплюючого рівня знань та навичок з питань цивільного захисту і безпеки життєдіяльності.

Під час заняття учнів було ознайомлено із різноманіттям засобів індивідуального та колективного захисту, побутовими та військовими приладами радіохімічної розвідки, приладами дозиметричного контролю. Їм не тільки розповідали про їх наявність, а й самотужки учні мали змогу на практиці ознайомитись із різними видами і типами протигазів й респіраторів, самостійно провести дозиметричний контроль.

Додатково, учням нагадали дії під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів, показали приклади підозрілих предметів, які можуть бути вибухонебезпечними під час терористичного акту чи диверсії.

В кінці заняття, учням розповіли та було показано приклади найпростіших засобів індивідуального захисту, які можна самотужки швидко виготовити із підручних засобів, з метою збереження життя та здоров’я під час виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природного чи військового характеру.

Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 336 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: