Головна » 2017 » Вересень » 28 » Фестиваль пісень Андрія Кузьменка «Місця щасливих людей»
07:15
Фестиваль пісень Андрія Кузьменка «Місця щасливих людей»

Однією з яскравих творчих постатей сучасності є Кузьма Скрябін (справжнє ім’я Андрій Кузьменко). Він назавжди лишив слід в історії музики незалежної України. На його піснях виросло не одне покоління, а творчий шлях був яскравим і по-своєму унікальним. Його рок-музика йде поряд з нами роки, а гостре і вміле слово змушує замислитись. Життєва правда і принципова громадянська позиція Андрія – яскравий приклад для молодого покоління. Ми його пам’ятаємо, слухаємо пісні, захоплюємось ними.

Саме це підтвердив фестиваль пісень Андрія Кузьменка та гурту «Скрябін» під назвою «Місця щасливих людей», який відбувся у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, який відбувся 26 вересня 2017 року та був організований вчителем української мови і літератури Дворник Ніною Федорівною, ученицею 11-Б класу Проскуріною Ксенією (ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2016/2017 н.р.) та за суттєвої підтримки адміністрації закладу: Шалімової В.І. та Ступки Н. Є.

На захід зібралися талановиті, небайдужі, залюблені у творчість Андрія шанувальники, це – молодь міста, учні загальноосвітніх навчальних закладів, місцевий вокаліст Євген Осипенко, студент ЛУКіМу Петро Панасенко, у яких була можливість поподорожувати сторінками його життя.

Усі, хто прийшов на свято, разом виконували композиції Кузьми, аплодували в такт пісням і «дихали» в єдиному ритмі. На святі прозвучали чимало відомих хітів, а пісню «Маршрутка» дуже жваво виконав гурт «Дрім-тім», бо вона особлива для нашого міста, її Андрій склав, коли приїздив до Лозової у 2011 році.

Неочікуваною, але дуже приємною несподіванкою стала участь у фестивалі учасників гурту «Скрябін», які приїхали з Києва саме на цей захід, – менеджера та гітариста Олексія Зволінського і барабанщика Вадима Колісніченка. Вони зазначили, що всі учасники на високому рівні виконали пісні, та те, що їм приємно слухати свої твори з вуст молоді, які шанують творчість Андрія. Гості акомпанували Проскуріній Ксенії, яка виконала пісню «Мовчати», а також всім учасникам, які дуже хотіли виконати улюблену всіма пісню «Старі фотографії» на біс.

Після завершення фестивалю всі, хто хотів, взяли автографи та сфотографувалися з кумирами. Свято вийшло від душі, з любов’ю у серці, без зайвого пафосу, невимушено та щиро.

Переглядів: 426 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: