Головна » 2019 » Травень » 13 » Фестиваль юних творчих обдарувань «Творчий зорепад – 2019»
12:49
Фестиваль юних творчих обдарувань «Творчий зорепад – 2019»

11 травня 2019 року на площі Соборності пройшов дитячий фестиваль «Творчий зорепад – 2019». На святі вшанували прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, матусь наших дітей, талановитих дошкільнят, школярів та вихованців закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Лозівської ОТГ.

Зі словами привітання до всіх присутніх звернувся перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков та вручив відзнаки міської ради та цінні подарунки сім’ям,  які прийняли в свої родини дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Олександр Миколайович побажав родинам громади і творчій молоді міцного здоров’я, миру любові та злагоди. Також перший віце-мер нагородив грамотами Лозівської міської ради учнів, які беруть активну участь у міських заходах патріотичного спрямування.

Церемонію нагородження творчої молоді, активних мам та дошкільнят провела начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева. Вона вручила  малечі подарунки,  активним мамам подяки Управління освіти, молоді та спорту, а юним обдаруванням закладів освіти ОТГ, які посіли призові місця в обласних та всеукраїнських творчих фестивалях і конкурсах, – грамоти та сертифікати на грошову винагороду.

На фестивалі виступили талановиті діти  Лозівщини.

Переглядів: 365 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: