Головна » 2017 » Жовтень » 13 » День захисника України
12:20
День захисника України

14 жовтня 2017 року Україна відзначає День захисника України. Велика кількість заходів проводиться з метою патріотичного виховання молоді. 11 жовтня 2017 року для молоді Лозівського професійного ліцею було проведено спільний виховний захід за участю фахівців міського центру молоді, працівників міської бібліотеки та запрошених гостей – учасників АТО. Захід був спрямований на те, щоб більше молодих людей дізналися про сучасних захисників України. На зустрічі молодь із перших вуст дізналася про події, подвиги та життя під час бойових подій, отримали відповіді на свої запитання. 

Не зважаючи на важку тему, зустріч виявилась змістовна та цікава. Організатори дуже вдячні гостям, що відгукнулися на запрошення прийти поспілкуватися з молоддю. Такі зустрічі сприяють вихованню почуття відповідальності за долю країни, дають змогу відчути свою причетність до подій сьогодення, виховують повагу до мужніх захисників нашої Вітчизни.

Мир, незалежність та цілісність держави завойовують для нас герої сучасності. Про них знімають фільми, пишуть книжки. Ми повинні зробити все, щоб про них ніколи не забували. Бажаємо миру нашій  рідній  Україні!

 

Категорія: Національно-патріотичне виховання | Переглядів: 498 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: