Головна » 2017 » Березень » 17 » День відкритих дверей у Панютинській ЗОШ № 2
15:00
День відкритих дверей у Панютинській ЗОШ № 2
Школа – неповторний світ, наповнений дитячим сміхом, радощами, печалями, любов’ю, друзями, знаннями, школа – це дружня сім’я, яка складається з учнів, учителів та батьків. Але не завжди батьки знають, що відбувається з їхньою дитиною в стінах цього закладу, як вона себе відчуває, що доводиться переживати, з якими труднощами стикається щодня.
Саме з метою наближення батьків до школи та до дитини, 15 березня 2017 року в Панютинській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 2 початкова ланка зустрічала гостей. Для батьків учнів 1-4 класів, майбутніх першокласників та всіх бажаючих мешканців с. Хлібне було проведено День відкритих дверей. Батьки відвідали по 2 уроки в кожному класі, оглянули виставку дитячої творчості; від заступника директора з навчально-виховної роботи Гайшинської Л.А. отримали методичні настанови щодо розвитку пізнавальних здібностей учнів. Соціальний педагог провела анкетування серед батьків на предмет громадської думки про заклад. З майбутніми першокласниками було проведено ігрові розваги. Група батьків разом із директоркою Світланою Курочкіною відвідали їдальню, де на власні очі переконалися якістю харчування їхніх дітей.
Завершився цей день невеликою концертною програмою, батьки подякували педагогам, побажали успіхів у роботі і виявили бажання до співпраці.
Категорія: Центр професійного розвитку педагогічних працівників | Переглядів: 419 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: