Головна » 2017 » Вересень » 8 » День фізичної культури та спорту
15:40
День фізичної культури та спорту

З нагоди Дня фізичної культури та спорту 08 вересня 2017 року в Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбулися святкові урочистості.

Свято зібрало юних спортсменів, тренерів-викладачів дитячо-юнацьких спортивних шкіл,  вчителів фізичної культури, викладачів фізичного виховання, учнів, батьків, аматорів, ветеранів спорту та почесних гостей.

З привітальними словами до присутніх звернувся Лозівський міський голова С.В Зеленський та начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Урванцева В.М. Почесними гостями на святі були заступник голови В.Я.Барановський та секретар міської ради Коба С.О.

За високі спортивні досягнення 56 вихованців  ДЮСШ та учнів загальноосвітніх навчальних закладів, 25 вчителів фізичної культури та тренерів-викладачів отримали щирі слова подяки за свої здобутки, грошові винагороди та цінні подарунки від міського голови Сергія Зеленського.

Позитивних емоцій учасникам свята додали співаки, танцюристи, юні гімнастки та вихованці дошкільних навчальних закладів міста.

Переглядів: 460 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: