Головна » 2018 » Квітень » 23 » Бесіда «Незнання законів не звільняє від кримінальної відповідальності»
07:13
Бесіда «Незнання законів не звільняє від кримінальної відповідальності»

З метою виявлення проявів та запобігання злочинності і правопорушень у молодіжному середовищі, в м. Лозова всіма причетними структурними підрозділами міської ради та органами виконавчої влади проводяться профілактичні заходи. Правова освіта здійснюється в дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладах.

19 квітня 2018 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано профілактичну бесіду за темою: «Незнання законів не звільняє від кримінальної відповідальності». З учнями Обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв» бесіду провів старший інспектор ювенальної превенції Лозівського відділу поліції ГУНП Харківської області Гаврилов Микола Олександрович.

Інспектор розповів про норми закону, приводячи статистичні показники та конкретні життєві ситуації у приклад. Під час бесіди діти мали змогу спілкуватись та ставити питання.

Профілактика злочинності неповнолітніх це своєрідний спосіб боротьби зі злочинністю, засіб підтримання належного рівня правопорядку в суспільстві, забезпечення прав і законних інтересів громадян.

 

Переглядів: 387 | Додав: TatianaShadrina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Підписка:1 Код *: