Головна » Архів матеріалів
Спортивні заходи    503    03.11.2017     0 коментарів

27 жовтня в місті Харкові, на базі спортивного комплексу «Зірка» інституту повітряних сил імені І.Кожедуба, пройшла обласна Спартакіада серед фізкультурних працівників, яку проводив Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Наше місто представляла команда у такому складі: Кузьменко Антон, Нор Володимир (тренери-викладачі з футболу ДЮСШ «Юність»), Зайдулін Олександр, Середа Дмитро, Кривошеєв Євген (вчителі фізичної культури НВК «ЗНЗ-ліцей» №4), Шкарлат Віталій (викладач фізичної культури ЛФХДАДК), Чингузова Любов (вчитель фізичної культури НВК «ЗНЗ-ДНЗ» №8) та представник команди Літвінов Євгеній (КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх»). Змагання проходили з легкоатлетичної естафети 4х60м, настільного тенісу, армспорту, міні-футболу та перетягуванню канату.
У запеклій боротьбі наші земляки в загальнокомандному заліку посіли перше місце, чим вкотре  показали високий рівень спортсменів міста Лозова. 

Щиро вітаємо учасників змагань з вдалим виступом і бажаємо здоров’я, злагоди та подальших спортивних досягнень.

    

03 листопада 2017 року в Панютинській ЗОШ № 1 відбулася методична студія вчителів образотворчого мистецтва за темою «Застосування методів технології орігамі для розвитку творчих здібностей учнів на уроках образотворчого мистецтва».

Керівник методичної студії Незнамов С.А., учитель образотворчого мистецтва, представив цікавий теоретичний матеріал,  поділився досвідом роботи щодо застосування методів технології орігамі на уроках та провів майстер-клас.

Зустріч педагогів пройшла конструктивно, учителі із задоволенням виконували практичну частину, методист Управління Зубенко Н.В. підвела підсумки роботи методичної студії, було обговорено ряд питань щодо викладання предметів художньо-естетичного циклу.

       

Спортивні заходи    378    02.11.2017     0 коментарів

01 листопада 2017 року в нашому місті, в фойє ДЮСШ «Юність» відбулися змагання зонального етапу  обласних щорічних змагань «Спорт протягом життя» серед учнів закладів освіти Харківської області з настільного тенісу.

Під час змагань за звання переможця боролися команди з 4 районів та 2 міст області, а саме: м. Первомайський, м. Лозова, Первомайський, Лозівський, Барвінківський та  Сахновщинський райони. Нашу  команду представляли  3 юнаки та 3 дівчини з різних закладів освіти міста –

  • Юдін Ілля (ЛЗОШ №3)
  • Ворона Кирило (ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ №8»)
  • Семиволос Максим (ЛЗОШ №11)
  • Буга Діана (ЛЗОШ №7)
  • Воропаєва Олександра (ЛНВК «ДНЗ-ЗНЗ №8»)
  • Гончаренко Альона (ЛЗОШ №11)

Наша команда зіграла унічию з командами Сахновщинського та Барвінківського районів але поступилася по показникам партій кожного гравця команди. 

Тому за підсумками змагань загальнокомандні місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда Сахновщинського  району;
ІІ місце – команда Барвінківського  району;
ІІІ місце – команда м. Лозова.

Вітаємо нашу команду призерів!

    

Дошкільна освіта    878    30.10.2017     0 коментарів

Лозівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №4 "Золотий ключик" Лозівської міської ради Харківської області у 2017 році став переможцем обласного конкурсу «Разом в майбутнє» в номінації «Добробут громад». Придбано обладнання для сенсорної кімнати в рамках міні-проекту "Чарівний світ розвитку дитини". Діти вже випробували придбане обладнання та отримали масу позитивних емоцій.

      

25, 26, 27 жовтня 2017 році на базі ЛЗОШ І- ІІІ ст. №1 викладачі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» провели виїзний тематичний спецкурс на тему «Організація інклюзивного навчання в ЗНЗ: нагальні питання».

47 педагогів із 7 навчальних закладів місто успішно підвищили свою кваліфікацію щодо роботи з дітьми з особливими потребами.

Для здійснення навчання та супроводу зазначених дітей педагоги міста ознайомилися із нормативно-правовою базою стосовно організації інклюзивного навчання, психологічними особливостями у спілкуванні, навчанні дітей з особливими потребами та у співпраці із їх батьками (матеріали для завантаження).

   

Дошкільна освіта    446    30.10.2017     0 коментарів

26 жовтня 2017 року у Лозівському ДНЗ  №11 «Берізка» проведено засідання школи резерву кадрів для вихователів-методистів за темою: «Інноваційні педагогічні технології в дошкільній освіті».

Під час засідання учасники Школи:

  • ознайомились із завданнями впровадження інноваційних технологій в ДНЗ, їх класифікацією;
  • розробили алгоритм дій керівника ДНЗ щодо впровадження інновацій;
  • розкрили особливості організації інноваційної діяльності в ДНЗ.

25 жовтня 2017 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 відбувся семінар-практикум вчителів інформатики за темою: «STEM-освіта: професійна компетентність вчителя».

Учитель інформатики ЛНВК № 10 «ЗНЗ-ДНЗ» Носова В.В виступила в ролі мейкера з інтерактивною доповіддю з елементами майстер – класу та вчитель інформатики ЛЗОШ № 12 Гугіс С.В. надала методичні матеріали за темою: «Самоосвіта вчителя інформатики як засіб розвитку життєвих компетентностей учнів». Вчителі розглянули особливості впровадження STEM-освіти під час проведення уроків інформатики та окреслили можливості самоосвіти.

26 жовтня 2017р. на базі Лозівсвької ЗОШ І-ІІІ ст.№11 відбулась робота методичної студії для вчителів економіки шкіл м. Лозова за темою «Науковість і доступність навчального матеріалу на уроках економіки за допомогою методу проектів».

Під час роботи семінару-тренінгу вчитель економіки Лозівської ЗОШ №11 Кошляк Є.О. ознайомила присутніх з практичними аспектами впровадження в систему роботи проектного навчання з метою формування у школярів прагнення до творчого успіху, залучила вчителів до практичної гри, а вчитель Лозівської ЗОШ №7 Басова В.О. розкрила особливості впровадження проектної технології та презентувала творчий учнівський проект «З історії виникнення банків».

Енергійним був і підсумково-рефлексійний етап семінару, під час проведення якого учасники підбили підсумки заходу та презентували виготовлений буклет.

  

 24 жовтня 2014 року в Лозівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 відбулася профорієнтаційна зустріч випускників міста Лозова з представниками Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. На цей раз учнів чекала незвичайна виїзна експозицій навчального центру, де можна було побачити, як народжується наука. Учні мали змогу спостерігати за роботою 3D-принтера, познайомилися з принципом роботи славнозвісного трансформатору Тесли, спостерігали за хімічними дослідами, розгадували ребуси тощо.

Початкова освіта    471    25.10.2017     0 коментарів

25 жовтня у Лозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 для вчителів початкових класів відбувся майстер-клас за темою "Мнемотехніка-технологія кращого засвоєння інформації", який провела Бондаренко Юлія Геннадіївна. Вчителі початкових класів мали змогу практично ознайомитись з методами і прийомами, які розширюють можливості запам'ятовування  текстової інформації.

  

Увага! На сторінці "Підвищення кваліфікації" опубліковано оновлений план-графік курсів на жовтень-листопад 2017.

23 жовтня 2017 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 відбувся семінар-практикум класних керівників за темою: «Жорстокість підлітків: причини і профілактика. Важкий підліток».

Учасниками семінару були заступники директорів з виховної роботи та керівники  ШМО класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів.

Аксініна Н.М., керівник ММО класних керівників, і практичний психолог ЛЗОШ № 12 Дяченко М.А. ознайомили з різноманітними методами та інструментами для зміни поведінки та зниження рівня толерантності до насильства, удосконалення виховних форм в роботі щодо попередження жорстокості підлітків.

   

Новини    485    23.10.2017     0 коментарів

23-27.10.2017 року о 09:00 в ЛЗОШ № 1, ЛЗОШ № 3, ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4, ЛЗОШ № 7 та ЛЗОШ № 12 відбудуться онлайн-тренінги з підготовки учнів до ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

23-27.10.2017 року о 15:00 в актовій залі Управління відбудеться методичне супроводження «Учитель року» в номінаціях «Фізика» та «Фізична культура».

23.10.2017 року о 11:00 на базі ЛЗОШ №12 відбудеться семінар-тренінг для класних керівників «Відхилення у поведінці неповнолітніх: шляхи їх попередження та подолання» для заступників з виховної роботи, керівників ШМО класних керівників.

24.10.2017 року в Панютинському професійному аграрному ліцеї відбудеться практикум «На зустрічі з роботодавцем. Побудова моделі поведінки на співбесіді з роботодавцем, набуття досвіду самопрезентації, ділового спілкування, впевненості в собі".

25.10.2017 року о 10:00 в Управлінні освіти, молоді та спорту відбудеться нарада керівників 
навчальних закладів.

25.10.2017 року о 10.00 в ЛЗОШ №3 відбудеться майстер-клас для вчителів 3-х класів «Мнемотехніка – технологія ефективного засвоєння інформації та удосконалення розумових операцій».

25.10.2017 року о 11.00 на базі ЛНВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбудеться семінар-практикум вчителів інформатики «STEM-освіта – професійна компетентність вчителя».

25.10.2017 року о 13:00 в Центрі молоді відбудеться тренінг із залученням бізнес-тренера «Молодіжне лідерство. Волонтерство».

25-27.10.2017 року о 13.00 та 12.30 в ЛЗОШ № 1 буде проходити тематичний спецкурс «Організація інклюзивної освіти в ЗНЗ».

25.10.2017 року в смт.Панютине, ДП  «УКРСПЕЦВАГОН» відбудеться турнір на Кубок «Золота осінь» 
з волейболу.

26.10.2017 року о 09:00 в актовій залі Управління відбудеться методичне засідання вчителів фізичної культури.

26.10.2017 року о 13:30 на базі ДНЗ №11 відбудеться засідання Школи резерву кадрів вихователів-методистів ДНЗ за темою «Інноваційні технології в дошкільній освіті».

27.10.2017 року о 16:30 в Центрі молоді відбудеться волонтерський збір «Громадська діяльність».

28.10.2017 року в навчальних закладах міста будуть проведені заходи до Дня визволення України від фашистських загарбників.

19 жовтня 2017 року відбулася нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи та відповідальних за програму ІСУО у навчальних закладах з питання організації та проведення електронної атестації педагогічних працівників у навчальних закладах. Матеріали наради розміщені тут.

Шановні колеги, 23 жовтня 2017 року розпочинаються онлайн-тренінги з підготовки учнів до ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів. До вашої уваги – інструкція для входу на онлайн-тренінг.

« 1 2 ... 84 85 86 87 88 ... 100 101 »