Головна » Архів матеріалів
Конкурси    468    27.04.2018     0 коментарів
26 квітня 2018 року в міському Палаці культури відбулося традиційне свято вшанування юних обдарувань міста Лозова «Юний інтелект Лозової». На святі урочисто вшанували учнів та вихованців закладів освіти міста, які здобули вагомі перемоги в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України та у Всеукраїнських та регіональних інтелектуальних конкурсах у 2017/2018 навчальному році. Учні отримали подяки та сертифіката на грошову винагороду від Лозівського міського голови Сергія Зеленського, подяки та цінні подарунки від народного депутата України Анатолія Мусійовича Гіршвельда та почесне звання «Інтелектуал–2018». Також отримали подяки від мера і батьки одинадцятикласників, чиї діти своїми перемогами прославили Лозову.
Почесні гості побажали учням і вчителям подальших успіхів, батькам – терпіння, сил і натхнення.
Одинадцятикласники та батьки звернулися зі словами подяки до вчителів та керівництва міста та привітали їх квітами.
Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт, на якому учні освітніх закладів міста представили свої виступи.


Керівник гуртка «Кікбоксинг» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості введений до національної збірної команди України з таїландського боксу Муей Тай у якості тренера. З 24 квітня по 08 травня 2018 року він бере участь навчально-тренувальному зборі із спеціальної підготовки національної збірної команди України до чемпіонату світу серед дорослих, що відбудеться в Мексиці у травні 2018 року. Бажаємо успіхів тренеру та його вихованцю, лозівчанину Василю Сорокіну.
575    27.04.2018     0 коментарів

26 квітня за ініціативи Центру денного перебування «Компас» фонда «Благо» та за підтримки Лозівського міського Центру молоді на базі Лозівського училища культури і мистецтв відбувся тренінг на тему «Профілактика табакокуріння та вживання психоактивних речовин». Тренінг проходив у формі бесіди та гри. Під час заняття підліткам розказували про небезпеку вживання сигарет, алкоголю та психоактивних речовин. Також студенти дізналися про небезпечні хвороби (ВІЛ, гепатит різних категорій) якими може буде інфікована будь-яка людина, не зважаючи на її соціальний статус. Кожен з учасників тренінгу мав змогу висловити свою думку. Наприкінці заняття студенти мали можливість пройти швидкий тест на виявлення небезпечних хвороб.

25 квітня на ЛСЮН відбувся виховний захід «Школа ввічливих наук», який провела керівник гуртка Ірза Н.М.

Мета: узагальнити знання вихованців про правила поведінки вдома, в школі, в громадських місцях; виховувати ввічливість, чемність, доброзичливість.

Захід проводився в формі пізнавальної гри. Вихованцям запропоновано «уроки ввічливості» та «веселі перерви» з іграми та цікавими завданнями.

  

322    26.04.2018     0 коментарів

26 квітня відбувся мітинг-реквієм з нагоди 32-х роковин Чорнобильської трагедії за участю Лозівського міського голови Сергія Зеленського, представників  структурних підрозділів міста та району, ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, дитячої та учнівської молоді міста. В ході проведення заходу присутні згадали події, які відбулись 26 квітня 1986 року та вшанували хвилиною мовчання загиблих Лозівчан-ліквідаторів.

Учасники заходу поклали квіти до Пам’ятного знаку чорнобильцям.

Дошкільна освіта    581    26.04.2018     0 коментарів

24 квітня 2018 року Центром громадянського виховання спільно з кафедрою методики дошкільної та початкової освіти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проведено четверте засідання Школи педагогічної майстерності вихователів, вихователів-методистів закладів дошкільної освіти «Формування культури мовлення дітей дошкільного віку» за темою «Інтерактивні методи навчання як засіб формування навичок мовленнєвої взаємодії старших дошкільників».

Під час роботи школи  був проведений майстер-клас педагогами Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №13 «Росинка» Малюк Н.В., вчителем-логопедом та Голубенко Н.М., вихователем,практичним психологом щодо навичок мовленнєвої взаємодії старших дошкільників

Наші колеги продемонстрували сучасні дидактичні ігри з розвитку зв’язного мовлення дошкільників; надали педагогам методичну допомогу з питань формування навичок мовленнєвої взаємодії старших дошкільників шляхом використання інтерактивних методів навчання.

353    26.04.2018     0 коментарів

25 квітня 2018 року з метою виховання любові до рідного краю та розширення знань про Чорнобильську трагедію для учнів Лозівського професійного ліцею фахівцями центру молоді Управління освіти, молоді та спорту міської ради було організовано виховну годину «Найбільша екологічна катастрофа сучасності». Для проведення бесіди запросили Голову Лозівського об’єднання “Союз Чорнобиль України” Дяченка Олександра Миколайовича.

Олександр Миколайович наголосив про небезпеку радіації для усього живого, розповів про ліквідацію аварії на Чорнобильській АЄС.

Пам’ятаючи про темні сторінки історії, ми ніколи не повинні забувати героїзму пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, представників усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди записаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам’яті українського народу.

 

Дошкільна освіта    432    25.04.2018     0 коментарів

24 квітня 2018 року у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №10 «Калинка» проведено майстер-клас для інструкторів з фізичної культури. Майстер-клас проводила педагог-майстер, керівник міського методичного об’єднання Южанкова Любов Миколаївна.  

Інструктори з фізичної культури мали змогу практично ознайомитись з нетрадиційними методами та формами фізичного виховання дошкільників.

 

21 квітня керівник гуртка "Естрадний вокал" Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Діденко Олена Сергіївна взяла участь у першому Міжнародному конкурсі сучасного мистецтва «Art Prima Fest», який проходив у місті Харків. У конкурсі брали участь близько 40 учасників з України, Тунісу, Китаю, Грузії, Молдови та Індії. У номінації "Естрадний вокал. Профі" Діденко О.С. виборола звання лауреата I ступеню.

508    24.04.2018     0 коментарів

У квітні 2018 року за ініціативи Лозівського міського голови Сергія Володимировича Зеленського Управління освіти, молоді та спорту отримало шкільну форму (костюми для хлопців 1-11 класів) від громадської організації «За Лозівщину». Висловлюємо щиру подяку за підтримку та розуміння, небайдужість до проблем сімей, які потребують матеріальної допомоги.

396    24.04.2018     0 коментарів

23 квітня у ЛНВК № 8 був проведений показовий День Цивільного Захисту для посадових осіб ЦЗ «Надзвичайні ситуації соціального характеру» за участю начальника Управління освіти, молоді та спорту Урванцевої В.М., представників Управління, навчально-консультативного пункту ЦЗ та БЖД НКП у м. Лозова, державної пожежно-рятувальної частини, служби медицини катастроф, міського центру психології та соціальної роботи, Лозівського відділу поліції та військового комісаріату.

В ході проведення заходу діти демонстрували присутнім свої вміння та навички діяти за сигналом «Увага всім!».

День цивільного захисту у НВК № 8 закінчився показовим виступом служб Лозівського РВ ГУ ДСНС та медицини катастроф, які в свою чергу оперативно локалізували місце займання та надали кваліфіковану медичну допомогу постраждалим.

Всі учасники  освітнього процесу отримали теоретичні та практичні знання щодо дій в надзвичайній ситуації соціального характеру, гасіння полум’я та правил безпечного поводження з вогнем.

Спортивні заходи    389    24.04.2018     0 коментарів

Боротьба вільна

21 квітня 2018 року у м. Лубни відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юнаків, пам’яті МС СРСР В.Т. Башенка. Вихованці відділення боротьби вільної ДЮСШ «Локомотив», які взяли участь у цих змаганнях, повернулися додому з наступними призовими місцями у своїх вагових категоріях:

ІІ місце – Луговий Максим (48кг) та Твердохліб Максим (41кг);
ІІІ місце – Більовцов Іван (29кг).

Спортсменів підготував тренер-викладач ДЮСШ «Локомотив» – Некрасов С.П. ... Читати далі »

Новини    346    23.04.2018     0 коментарів

23-27.04.2018 року о 9.00 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться комп'ютерне діагностування щодо визначення професійних нахилів та вибору майбутньої професії «Мої професійні нахили».

23-29.04.2018 року вчителями 5 та 10 класів, керівниками закладів загальної середньої освіти буде здійснюватися вибір проектів підручників для 5 та 10 класу за електронними версіями їх оригінал-макетів та оформлення результатів вибору.

23.04.2018 року о 8.00 в НВК №8 відбудеться показовий День Цивільного захисту.

24.04.2018 року о 12.00 на Меморіалі Слави відбудеться Естафета пам’яті.

24.04.2018 року о 14.00 в КЗ ЛУКіМ відбудеться тренінг «Розвиток навичок комунікацій» спільно з БО БФ «Карітас Харків».

24.04.2018 року о 16.00 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться розважальна гра «Монополія».

24.04.2018 року о 16.30 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться заняття «Школа Вожатих».

25.04.2018 року о 9.00 на базі ДНЗ №10 відбудеться майстер-клас для інструкторів з фізичної культури за темою  «Використання нетрадиційних форм роботи з фізичного виховання дошкільників».

25.04.2018 року о 9.30 учні ЗОШ №1 братимуть участь в обласних змаганнях спартакіади «Спорт протягом життя» з легкоатлетичного чотирьохборства в м. Чугуїв.

25.04.2018 року о 15.30 відбудеться Х тур Чемпіонату Харківської області з футболу серед ДЮСШ (молодша вікова група,2005-06) ДЮСШ «Юність» - ДЮСШ Близнюки.

26.04.2018 року в закладах освіти відбудуться заходи щодо відзначення Чорнобильської катастрофи.

26.04.2018 року о 14.00 в КЗ ЛУКіМ відбудеться тренінг «Шкідлива звичка - куріння» спільно з Благодійною організацією «Харківський Благодійний Фонд «БЛАГО».

26.04.2018 року о 15.00 в міському палаці культури відбудеться свято юних обдарувань за участю учнів та вчителів закладів загальної середньої освіти.

26.04.2018 року о 17.00 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться заняття «Школа Вожатих».

27-28.04.2018 року о 9.00 (початок) та 12.00 (парад відкриття) відбудеться І Всеукраїнський турнір з боротьби вільної, присвячений пам’яті тренера і засновника боротьби м. Лозова та з нагоди річниці Чорнобильської катастрофи.

27.04.2018 року о 9.00 в міському центрі практичної психології і соціальної роботи відбудеться нарада працівників психологічної служби міста Лозова.

27.04.2018 року о 9.00 в парку «Перемога» відбудеться міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

27.04.2018 року о 10.00 в ДНЗ №6 відбудеться семінар-нарада для керівників та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти за темою «Використання медіа технологій у роботі з педагогами закладів дошкільної освіти».

27.04.2018 року о 13.30 в міському центрі практичної психології і соціальної роботи відбудеться семінар-практикум для педагогів закладів загальної середньої освіти міста «Ненасильницькі методи комунікації».

27.04.2018 року о 16.00 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться квест до Всесвітнього дня танцю.

28.04.2018 року о 9.00 в ліцеї №4 відбудеться турнір «Весняний» з волейболу серед юнаків 2008-2009 р.н.

28.04.2018 року о 17.00 на стадіоні «Локомотив», смт Панютине, відбудеться І тур Чемпіонату області з футболу серед аматорських команд. Група «Б». «Лозова-Панютине» - «Універ-Динамо» (Харків).

29.04.2018 року відбудеться Х тур Чемпіонату Харківської області з футболу серед ДЮСШ (середня та старша вікова група,2003-04, 2001-02) ДЮСШ «Юність» - ДЮСШ Близнюки.

Дошкільна освіта    450    23.04.2018     0 коментарів

19 квітня 2018 року відповідно до плану по наступності між закладами середньої освіти та закладом дошкільної освіти у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок)№4 «Золотий ключик» організовано перегляд інтегрованого заняття з пріоритетом логіко - математичних та мовленнєвих завдань в старшій групі "У пошуках скарбу" з використанням наборів Six Bricks (шести цеглинок) та конструктора LEGO.

На майстер-клас були запрошені вчителі початкових класів ЗОШ № 11 Рупан А.О., Міленіна І.І. та вчитель гімназії Пономар Л.І.

386    23.04.2018     0 коментарів

З метою виявлення проявів та запобігання злочинності і правопорушень у молодіжному середовищі, в м. Лозова всіма причетними структурними підрозділами міської ради та органами виконавчої влади проводяться профілактичні заходи. Правова освіта здійснюється в дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладах.

19 квітня 2018 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано профілактичну бесіду за темою: «Незнання законів не звільняє від кримінальної відповідальності». З учнями Обласного комунального закладу «Лозівське училище культури і мистецтв» бесіду провів старший інспектор ювенальної превенції Лозівського відділу поліції ГУНП Харківської області Гаврилов Микола Олександрович.

Інспектор розповів про норми закону, приводячи статистичні показники та конкретні життєві ситуації у приклад. Під час бесіди діти мали змогу спілкуватись та ставити питання.

Профілактика злочинності неповнолітніх це своєрідний спосіб боротьби зі злочинністю, засіб підтримання належного рівня правопорядку в суспільстві, забезпечення прав і законних інтересів громадян.

 

« 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 100 101 »