Головна » Архів матеріалів
МЦППіСР    118    25.11.2022     0 коментарів

За результатами проведення Всеукраїнського конкурсу "Творчий вчитель - обдарований учень 2022", фахівці психологічної служби Лозівської міської громади мають наступні досягнення:

Переможці: 

Заяц І.В., Левшина О.М., Токар А.А., міський центр практичної психології і соціальної роботи Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області - "Формування медійної грамотності в умовах дистанційного навчання. Просвітницька програма "Свідомий користувач медіапростору".

Лауреати: 

Вдова Н.П., КЗ "Лозівський ліцей №5 "Лінгва" Лозівської міської ради Харківської області - "Творець власного життя. На шляху до професійного зростання"; Школа позитивного батьківства: створюємо разом простір безпечний для дитини";

Толмачова А.Г., Міський центр практичної психології і соціальної роботи Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області - "Тимбілдинг як важлива умова функціонування успішного колективу".

Кірик А.А., КЗ "Лозівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №3 "Чебурашка" Лозівської міської ради Харківської області - "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу щодо формування позитивного образу "Я" дитини дошкільного віку".

ВІТАЄМО переможців та учасників конкурсу!

 

 

 

МЦППіСР    90    18.11.2022     0 коментарів

17 листопада відбувся інформаційний вебінар для фахівців психологічної служби закладів освіти в рамках проведення щорічної Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства", у форматі Zoom-конференція з використанням платформи Kahoot!

 

 

Новини    95    09.11.2022     0 коментарів

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності – традиційна щорічна загальнонаціональна акція, присвячена українській мові. Уперше радіодиктант пройшов 2000 року. Традиційно ця акція відбувається 9 листопада   у День української писемності та мови.

Диктант  має на меті  об’єднати людей навколо України в усьому світі, а не перевіряти грамотність учасників всеукраїнського флешмобу.

Освітяни  та учні Лозівської громади  активно долучилися до цієї події.   

Новини    103    02.11.2022     0 коментарів

Вітаємо переможців!

У Харківській академії неперервної освіти підведено підсумки обласного фестивалю ораторського мистецтва, присвяченому 300-річчю від дня народження Григорія Савича Сковороди, за темою «Пізнай себе, свій рід, свій нарід – і ти побачиш шлях у життя (Григорій Сковорода)»

 Лозівську громаду гідно представили двоє учнів 10-х класів: Стасовський Ян (КЗ «Лозівський ліцей №4»), який посів ПЕРШЕ місце та Нечвола Софія (КЗ «Лозівський ліцей №1), яка виборола ТРЕТЄ місце. Слова великої вдячності адресуємо учителям, що підготували переможців: Мартинюк Олені Анатоліївні та Хворостовій Оксані Володимирівні.

 9 листопада 2022 року, у День української писемності та мови, відбудуться урочистості з нагоди цього свята та привітання переможців Обласного фестивалю ораторського мистецтва

 

Новини    117    30.09.2022     0 коментарів

Шановні колеги!

Традиційно у першу неділю жовтня в Україні відзначається наше професійне свято – День працівників освіти. Свято  тих, кому ми особливо вдячні за мудрість, душевну теплоту і щедрість. 

Низький уклін тим, хто віддав освіті кращі роки свого життя і знаходиться на заслуженому відпочинку.

Я дякую захисникам України, які у доленосний період спротиву мужньо протистоять ворожій агресії.

Вдячна всім працівникам закладів освіти, які ведуть боротьбу в тилу.

Повага до вас і вдячність – безмежна!

Вже вкотре реалії двадцять другого року змусили нас виходити із зони комфорту та «ламати» усі можливі стереотипи. Ви проводите святкові онлайн зустрічі, поширюєте неймовірно класні відео, завдяки яким кожен глядач, нехай і віртуально, але святкує поруч з вами, радіє успіхам та підтримує вас.

Не вперше вам доводиться проводити заняття дистанційно і все ж ви очікуєте кожну зустріч, коли зі своїх ZOOM віконечок ваші учні та вихованці махають маленькими долоньками, а замість демонстрації екрану демонструють вам свою любов та тепло.

Ви – джерело мудрості, сили, досвіду. Тож нехай кожен ваш день знаменується навіть і маленькою, але перемогою, адже ваші зусилля і ваші справи живуть вічно – у ваших вихованцях та у справах їхніх рук. Натхнення, успіху й сил для нових звершень!

Зі святом Вас, шановні колеги!

 

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Дошкільна освіта    104    23.09.2022     0 коментарів

Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.
Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління рівнян, що завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами міської громади. 
Упевнений, що саме ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку на день радості й щастя! Тож нехай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю незмінною прихильністю. Від усього серця хочу побажати також міцного здоров’я, щастя, натхнення, любові, здійснення мрій та сподівань.

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    122    16.09.2022     0 коментарів

      Вітаю вас зі святом - з Днем міста!

     Лозова – найяскравіше місто Слобожанщини, яке  надихає своєю історією, живе давніми традиціями та звичаями,  тут   створюються    комфортні умови для життя, тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей,  тут досягають вершин успіху. 

    З цієї нагоди висловлюю вам  слова великої вдячності   за любов та вірність рідному місту, за постійну  підтримку наших дітей , за  прагнення до якісної освіти лозівчан!

   Бажаю, щоб наше місто завжди було  мирним і  затишним  та   дарувало  всім яскраву мрію і світлу надію, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

    Перемоги,  процвітання і  многая літа вам,  лозівчани!   

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    149    15.09.2022     0 коментарів

Напередодні Дня визволення Лозівщини від нацизму в роки Другої світової війни до пам’ятних місць в кожному старостинському окрузі та місті лягли квіти від вдячних нащадків загиблим в роки великої війни. До дійств долучилися і заклади освіти Лозівської громади. Сьогодні, 15 вересня представники закладів освіти поклали квіти до могли загиблих за незалежність та свободу українських воїнів на міському кладовищі. Знаменний день визволення Лозівщини, дістався надзвичайно великою ціною, та навіть з гірким присмаком смутку, він залишиться у пам’яті всіх лозівчан як приклад звитяги, справедливості та віри у перемогу, адже перемога ціни не має, долі різні – вона одна.

Спортивні заходи    100    09.09.2022     0 коментарів

Щиро вітаємо спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя з Днем фізичної культури і спорту в Україні!

 

Бажаємо усім міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги, та перемог в усіх справах!

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних атлетів заради щасливого майбутнього і перемоги України!

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    107    01.09.2022     0 коментарів

Шановні  вчителі, учні та їх батьки!

Вітаю вас  із стартом  нового навчального року - Днем  знань. Нехай  він  пройде легко і успішно, щасливо і результативно. Ідіть назустріч своїм мріям, підкорюйте цей світ, будьте як завжди  на висоті.    Щодня власним прикладом доводьте незламність нашої нації, робіть все, аби наблизити перемогу!

 

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    207    31.08.2022     0 коментарів

31.08.2022 відбулася онлайн-трансляція Серпневого педагогічного форуму «Освіта, освітяни – незламні у війні», яку можна переглянути: 

Новини    106    12.08.2022     0 коментарів

  Шановна молодь Лозівської громади!                                                                     Сьогодні, 12 серпня, у світі відзначають Міжнародний день молоді, який співпадає із святкуванням  Дня молоді в Україні. Щорічно цей день припадав на останню неділю червня. Тобто подія мала б відбутися 26 червня 2022 року. Однак молодіжні організації та рухи подали ініціативу про перенесення святкування на іншу дату, коли проводять Міжнародний день молоді в усьому світі. Так молоді люди хотіли показати своє бажання інтегруватися до європейської спільноти. Ініціативу підтримав Президент України Володимир Зеленський, який підписав відповідний указ. Документ почав діяти з 1 січня 2022 року. Сьогодні свято у людей, на яких покладаються надії, з якими пов’язане майбутнє нашої країни і майбутнє кожного з нас. Саме ви, сьогоднішні учні, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, визначаєте шляхи розвитку та розбудови нашої країни. Не можемо не згадати юнаків та дівчат, які виборюють шлях до Перемоги, перебуваючи у Збройних силах України, теробороні та в рядах волонтерів. Вітаю всіх мешканців громади з ДНЕМ МОЛОДІ – святом творчості та натхнення, енергії та пристрасті, пізнання та самоствердження, кохання і романтики. Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. З нагоди свята бажаю нашій молоді, щоб дух ваш був сильний і нехай втілюються в життя всі заповітні мрії! Терпіння і сміливості у всіх вчинках. Творіть, але не робіть помилок очевидних. Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій, будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь! Здоров’я вам, сил і настрою, теплих, щасливих і значущих днів у нашій вільній, незалежній, суверенній Україні!

                                                                                           З повагою начальник Управління освіти,                                                                                                                         молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

Спортивні заходи    114    19.07.2022     0 коментарів

Шановні тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл та тренери спортивних клубів Лозівської міської територіальної громади!

Вітаю вас з професійним святом - Днем тренера, яке вже вдруге поспіль спортивна спільнота України відзначає 19 липня.

Пишаюся кожним із вас за збереження справжнього олімпійського духу, який є прикладом стійкості й відданості спортивний справі. Своїм прикладом ви продовжуєте формувати  у підростаючого покоління таких олімпійських цінностей як дружба, повага, досконалість та хоробрість!

Сьогодні ми згадуємо наших мужніх воїнів Збройних сил України, тероборонівців та волонтерів. Всіх спортсменів і тренерів, хто мужньо боронить нашу рідну неньку Україну.

На жаль, в умовах війни через агресивні дії сусідньої держави у спортсменів України й Лозівщини відсутні можливості повноцінно тренуватися, проводити спортивні змагання і демонструвати власні вміння.

Дякую за те, що у цей важкий час жоден з вас не стоїть осторонь від важливих для нашої громади питань і допомагає їх оперативно вирішувати.

Я впевнена,  що ви і надалі будете представляти нашу територіальну громаду  у змаганнях різних рівнів. І на вас обов’язково чекають нові рекорди! Тому бажаю кожному з вас невичерпної енергії, успіхів у житті, міцного здоров’я і здібних вихованців на вашому тренерському шляху
у нашій непереможній, вільній і суверенній Україні.

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

 

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України керівникам закладів загальної середньої освіти необхідно організувати роботу щодо проведення первинних інструктажів з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу, зокрема:  запобіганню поширення COVID-19; правил пожежної безпеки, електробезпеки; безпеки дорожнього руху;  профілактики шлунково-кишкових захворювань; правил поведінки в громадських місцях, а також поводження з незнайомими людьми та предметами; користування громадським транспором;  правил поводження на річках і водоймах; поведінки в умовах підвищення температури повітря, попередження випадків перегрівання на сонці; дій у разі надзвичайних ситуацій, з надання домедичної допомоги потерпілим у разі нещасних випадків тощо. Відповідно до вимог безпеки життєдіяльності учнів під час канікул та з урахуванням рекомендацій Міністерства освіти і науки  України «ВСЕОСВІТА» підготувала пам'ятку  «ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ДІТЕЙ ПІД ЧАС ЛІТНІХ КАНІКУЛ».

Безпечні літні канікули. Як уберегтися дітям під час війни.          

« 1 2 3 4 5 6 ... 100 101 »