Головна » 2023 » Червень » 21

21 червня 2023 року на одному з майданчиків спортивного комплексу парку «Перемога» в м. Лозова відбувся спортивний захід приурочений Всеукраїнському Олімпійському дню.  «Україна в колі друзів! Разом до Перемоги , заради миру!» - саме під таким гаслом вихованці та їх батьки, тренери-викладачі ДЮСШ та почесні гості, які завітали на свято, об’єдналися навколо піднятого Олімпійського прапора. До спортивної програми  заходу ввійшли такі активності«Весела руханка»спортивні естафети; традиційний легкоатлетичний забіг, яким місто Лозова розпочинає біговий  флешмоб по Україні підведення підсумків та отримання подарунків. Переможцями у цей день були всі, тому всі вихованці ДЮСШ, і отримали подарунки від Відділення Національного Олімпійського комітету України в Харківській області. Дякуємо Збройним Силам України за спокій у нашій громаді та можливість займатися активностями.

 

Новини    160    21.06.2023     0 коментарів

У межах реалізації всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», на виконання Регіонального Плану створення класів безпеки в закладах освіти Харківської області, спільного між Управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області і Лозівським управлінням РУ ДСНС в Харківській області Перспективного плану заходів щодо створення у 2022-2023 роках Класів безпеки у закладах освіти (наказ від 01.12.2022 №198) у ІІ кварталі 2023 року відкрито 9 Класів безпеки (КЗ «Лозівський ліцей №1», КЗ «Лозівський ліцей №3», КЗ «Лозівський ліцей №4», КЗ «Лозівський ліцей №5», КЗ «Краснопавлівський ліцей», КЗ «Миролюбівський ліцей», КЗ «Орільський ліцей», КЗ «Панютинський ліцей», КЗ «Садовський ліцей»).

З урахуванням «Рекомендацій щодо створення та забезпечення функціонування Класів безпеки у закладах освіти», затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 10.02.2023 №135 «Деякі питання створення Класів безпеки у закладах освіти», Управлінням освіти, молоді та спорту проведено закупівлі обладнання для Класів безпеки на загальну суму 451,8 тис. грн., зокрема: за позицією «Наочні, демонстраційні матеріали з питань безпеки, домедичної допомоги» на суму 261,8 тис.грн, за позицією «Засоби візуалізації. Телевізор з плазмовою панеллю» на суму 180,0 тис.грн.

Станом на 20.06.2023 функціонує 10 Класів безпеки на базі закладів КЗ «Лозівський ліцей №1», КЗ «Лозівський ліцей №3», КЗ «Лозівський ліцей №4», КЗ «Лозівський ліцей №5», КЗ «Лозівський ліцей №12», КЗ «Краснопавлівський ліцей», КЗ «Миролюбівський ліцей», КЗ «Орільський ліцей», КЗ «Панютинський ліцей», КЗ «Садовський ліцей».

Перспективний план заходів щодо створення у 2023 році Класів безпеки у закладах освіти Управлінням освіти, молоді та спорту виконано.