Головна » 2023 » Квітень » 04
Новини    70    04.04.2023     0 коментарів

Комунальний заклад «Лозівська станція юних натуралістів» Лозівської міської ради організував та провів благодійну акцію «Щаслива лапа» (фотоматеріали можна переглянути за лінком).

Акція тривала з 1 по 31 березня 2023 року та мала за мету покращати життя сотні тварин, які не мають господарів і перебувають у приватних міні-притулках нашої громади. Їх близько 230 особин. Ними опікуються волонтери: Полюхович Олена В’ячеславівна (притулок «Хатинка для тваринки» для 56 собак та 51 кішок); Лісіна Наталія Степанівна ( притулок для 70 котів); Дмитренко Наталія Іванівна (притулок для 20 котів, постійно підгодовує бездомних тварин); Барабаш Марина Вікторівна (притулок для 30 котів та 5 собак); Бєлік Тетяна Анатоліївна (притулок для 16 котів і 3 собак).

За підсумками акції було зібрано та передано в притулки: 330 кг круп (вівсяна, пшенична, рис, пшоно); 167 кг сухих та вологих кормів; 77 кг наповнювачів для туалетів; медикаменти, іграшки, предмети догляду та ін.

Від імені волонтерів висловлюємо подяку за добрі справи дітям, учнівській молоді, педагогам, батькам, небайдужим мешканцям і гостям нашої громади, які не залишилися байдужими, приєдналися до благодійної акції та підтримали чотирилапих в притулках!