Головна » 2022 » Липень » 19
Спортивні заходи    115    19.07.2022     0 коментарів

Шановні тренери-викладачі дитячо-юнацьких спортивних шкіл та тренери спортивних клубів Лозівської міської територіальної громади!

Вітаю вас з професійним святом - Днем тренера, яке вже вдруге поспіль спортивна спільнота України відзначає 19 липня.

Пишаюся кожним із вас за збереження справжнього олімпійського духу, який є прикладом стійкості й відданості спортивний справі. Своїм прикладом ви продовжуєте формувати  у підростаючого покоління таких олімпійських цінностей як дружба, повага, досконалість та хоробрість!

Сьогодні ми згадуємо наших мужніх воїнів Збройних сил України, тероборонівців та волонтерів. Всіх спортсменів і тренерів, хто мужньо боронить нашу рідну неньку Україну.

На жаль, в умовах війни через агресивні дії сусідньої держави у спортсменів України й Лозівщини відсутні можливості повноцінно тренуватися, проводити спортивні змагання і демонструвати власні вміння.

Дякую за те, що у цей важкий час жоден з вас не стоїть осторонь від важливих для нашої громади питань і допомагає їх оперативно вирішувати.

Я впевнена,  що ви і надалі будете представляти нашу територіальну громаду  у змаганнях різних рівнів. І на вас обов’язково чекають нові рекорди! Тому бажаю кожному з вас невичерпної енергії, успіхів у житті, міцного здоров’я і здібних вихованців на вашому тренерському шляху
у нашій непереможній, вільній і суверенній Україні.

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА