Головна » 2021 » Листопад » 29
Новини    221    29.11.2021     0 коментарів

Шановні керівники закладів освіти! Управління освіти, молоді та спорту міської ради інформує, що Національне агентство з питань запобігання корупції ініціює проведення з 29 листопада до 03 грудня 2021 року в закладах загальної середньої освіти Тижня доброчесності (рекомендації щодо проведення заходу додаються).

Новини    170    29.11.2021     0 коментарів

З метою реалізації на території Харківської області державної політики у сфері розвитку цифрових навичок та цифрових прав громадян Міністерством цифрової трансформації України в межах проекту «Дія. Цифрова освіта» реалізується масштабна інформаційна кампанія «Місяць цифрової грамотності», яка стартувала з 1 листопада 2021 року.

З метою підвищення власної обізнаності з питань кібербезпеки, просимо Вас доєднатися до проведення даного заходу, здійснивши наступні дії:

1. Забезпечити ознайомлення населення з платформами «Дія. Цифрова освіта» https://osvita.diia.gov.ua/ та з проханням зареєструватися на платформах.

2. Переглянути хоча б один освітній серіал, або ж скласти Цифрограм (національний тест на цифрову грамотність) співробітниками усіх структурних підрозділів.

Рекомендовані освітні серіали:

- Основи кібергігієни https://osvita.diia.gov.ua/courses/cyber-hygiene

- Кіберняні https://osvita.diia.gov.ua/courses/cybernanny

-Обережно! Кібершахраї https://osvita.diia.gov.ua/courses/attention-cyber-fraudsters

-Серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті» https://osvita.diia.gov.ua/courses/serial-dlya-batkiv-onlayn-bezpeka-ditey

-Як громаді стати цифровою https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities

- Електронний підпис https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-signature

     3. Розмістити на офіційному веб-сайті та на сторінках соціальних мереж посилання на веб-сайт «Дія.Цифрова освіта».