Головна » 2021 » Жовтень » 01
Новини    169    01.10.2021     0 коментарів

Шановні працівники та ветерани освітньої галузі Лозівщини!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Бажаємо вам, дорогі вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті. Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

З найкращими побажаннями

Лозівський міський голова

Сергій Зеленський

 

Новини    159    01.10.2021     0 коментарів

Шановні працівники освіти Лозівщини!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Життя кожного з нас обов’язково пов’язане з освітою: спочатку дитячий садочок, потім школа, гуртки…, де ми навчаємося самі, потім наші діти та онуки… На цьому шляху завжди є  вихователі, вчителі й викладачі, що навчали нас і разом з ними вчилися самі, разом з нами раділи маленьким перемогам та розділяли невдачі. Тож життя учителя  – це суцільні зустрічі з новими учнями та проводи випускників, які навіки залишаються у спогадах  вчителя,  у численних  світлинах.

Багато освітян нашої громади вже вийшли на заслужений відпочинок. Низько вклоняємося ветеранам освітянської ниви за наполегливу працю. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних цінностей. Бажаємо вам ще довгих, світлих та активних років життя, міцного здоров’я та родинної злагоди.

Бажаю вам, шановні освітяни, невичерпної енергії і терпіння, щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів!

 

 

З любов’ю та повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева