Головна » 2021 » Травень » 21
Новини    149    21.05.2021     0 коментарів

20  травня 2021 року  відбулася нарада з керівниками закладів дошкільної  освіти  Лозівської міської територіальної громади  щодо вирішення актуальних питань у роботі дитячих садочків. На порядку денному розглянуто наступні питання:

  • Про нову редакцію Положення про заклад дошкільної освіти;
  • Аналіз участі педагогічних працівників у фахових конкурсах;
  • Підсумки атестації у 2020/2021 навчальному році;
  • Робота закладів дошкільної освіти у літній період.

Головний спеціаліст Управління освіти, молоді та спорту Олена ТКАЧЕНКО акцентувала увагу керівників закладів дошкільної освіти щодо виконання постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.09.2020  № 55 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

За результатами наради надано відповідні доручення.

Новини    169    21.05.2021     0 коментарів

15 травня 2021 року у співпраці та партнерстві EdCampPaniutyne з Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лозівської міської ради члени територіального методичного об’єднання класних керівників мали спеціальну нагоду долучитися до магістральної (не)конференції «Школ@: креативна, безпечна, вільна, медійна, твоя!» та стали її важливим елементом.  Проактивні виховники та виховниці Лозівської громади разом з іншими учасниками і учасницями встановили рекорд Лозівщини на «Найбільшу кількість листівок-підтримки лікарям від спільноти вдячного вчительства та учнівства». Приєдналися до соціальної ініціативи «Супергерої серед нас». Взяли участь у створенні великого арт-об’єкту «Що є свобода?». На керівників методичних об’єднань закладів освіти чекали майстер-класи від видатних майстрів Лозівщини, а також від партнерів події, реалізація проєкту «Точка на карті, що оживає», експертні сесії від науковців, координаторів міжнародних проєктів, освітніх експертів, кращих освітян України, лідерів та інноваторів освіти, незвичайний євро-квест з незвичайними подарунками від партнерів. Мистецькі фотоатракції, тематичний фотопростір, едкемперівські інсталяції та перформанси «білих ворон», масштабні музично-хореографічні дійства.