Головна » 2021 » Травень » 13
Новини    188    13.05.2021     0 коментарів

Протягом січня-травня 2021 року відбувся ХХ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, цього року він проходив за темою «Торуй свій шлях – той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік» (В. Стус). Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 11.05.2021 № 523 переможцем у номінації «Література» 4-го (підсумкового) етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості стала КОБИЛЯЦЬКА Анастасія, учениця 9 класу КЗ «Надеждівська гімназія» (учитель ХАРИБІНА Наталія).  Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів на літературній ниві!

Новини    350    13.05.2021     0 коментарів

З 27.04.2021 року на сайті Харківської академії неперервної освіти відкрито реєстрацію на тематичні спецкурси: для керівників ЗЗСО за темою: «Безпечні умови та здорове харчування в закладах загальної середньої освіти»;  для медичних працівників ЗЗСО за темою: «Безпечні умови та здорове харчування в закладах загальної середньої освіти»; для працівників харчоблоків ЗЗСО за темою: «Здорове харчування  в закладах загальної середньої освіти»; для педагогічних працівників за темою: «Створення умов для безпечного та якісного навчання й харчування учасників освітнього процесу».  Спецкурси буде проведено в онлайн форматі безкоштовно, за результатами буде видано сертифікат. Для реєстрації необхідно створити обліковий запис на сайті «Дистанційна освіта КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» за адресою: http://newdl.edu-post-diploma.kharkov.ua/ та зареєструватися на навчання за програмою тематичного спецкурсу. Терміни проведення спецкурсів буде визначено після набору груп. Слідкуйте за повідомленнями на сайті Академії. 

Телефон для консультацій: 095-15-60-856 Рогожина Оксана Олександрівна, методист. 

Новини    223    13.05.2021     0 коментарів

Протягом лютого – квітня 2021 року КВНЗ «ХАНО» провели обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують» за темою «Технології змін і трансформацій у сучасному закладі освіти: змішане та дистанційне навчання». Фестиваль проводився з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови Нової української школи. 64 педагоги Лозівської міської ТГ стали активними учасниками Фестивалю та отримали 38 призових місць: І ступеня – 9 дипломів; ІІ ступеня – 14 дипломів; ІІІ ступеня – 15 дипломів. Призові місця здобули: комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лозівської міської ради; міський центр практичної психології і соціальної роботи Управління освіти, молоді та спорту; логопедична служба; 10 закладів загальної середньої освіти; 6 закладів дошкільної освіти; Лозівський будинок дитячої та юнацької творчості. Вітаємо переможців! Міцного здоров’я вам, невичерпної енергії, оптимізму та нових творчих здобутків! Зі списком переможців можна ознайомитися ТУТ.