Головна » 2021 » Квітень » 09
Новини    157    09.04.2021     0 коментарів

09 квітня о 14.30 год. в режимі онлайн відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти, під час якої були обговорено наступні питання:  -про організоване закінчення 2020/2021 навчального року та проведення державної підсумкової атестації в закладах загальної середньої освіти, підпорядкованих Управлінню освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області; -про організацію освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання в умовах карантинних обмежень; -про вивчення діяльності вчителів початкових класів, щодо надання освітніх послуг учням Нової української школи; -про стан організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти Лозівської міської ТГ. За результатами наради керівникам надано відповідні доручення.

Новини    138    09.04.2021     0 коментарів

09 квітня о 13.00 год. проведено онлайн-засідання колегії Управління освіти, молоді та спорту міської ради. На порядку денному розглянуто наступні питання: -про діяльність закладів дошкільної освіти Лозівської міської ТГ у 2020 році та завдання на 2021 рік; -про підсумки реєстрації випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти для участі у ЗНО 2021 та підготовку до проведення ЗНО в окрузі; -про стан реалізації молодіжної політики на території Лозівської міської територіальної громади за 2020 рік та завдання на 2021 рік. За підсумками засідання ухвалено відповідні рішення.

Новини    165    09.04.2021     0 коментарів

 Відповідно до Закону України «Про освіту», Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 №930, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 14.12.2010 за № 1255/18550 (зі змінами), наказу Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради від 10.09.2020 №328 «Про утворення атестаційної комісії ІІ рівня при Управлінні освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області та атестацію педагогічних працівників Лозівської міської об’єднаної територіальної громади у 2020/2021 навчальному році» з 31 березня по 02 квітня 2021 року в Управлінні освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради відбулись підсумкові засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Зважаючи на продовження карантину, спричиненого COVID-19, засідання атестаційної комісії ІІ рівня проведено з дотриманням учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійсненням обов’язкового контролю за станом здоров’я присутніх. Голова атестаційної комісії, начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Урванцева Вікторія Миколаївна наголосила, що засідання проведено в умовах відкритості та колегіальності, толерантності та об’єктивності щодо оцінювання діяльності педагогічних працівників, які атестувалися. Атестаційною комісією проведено ретельний аналіз потенційних можливостей кожного педагога, результативність їх освітньої діяльності в міжатестаційний період. Переважна більшість педагогів відзначились високою активністю та значними результатами фахової діяльності та педагогічною майстерністю. Протягом трьох днів проатестовано 129 педагогічних працівників. Рішенням атестаційної комісії ІІ рівня при Управлінні освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради відповідає займаній посаді: 7 керівників ЗДО; 12 заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО; 6 заступників директорів з виховної роботи ЗЗСО; присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» - 30 педагогів; присвоєно педагогічне звання «учитель-методист» - 16 педагогам; присвоєно педагогічне звання «старший учитель» -  15 педагогам; присвоєно педагогічне звання «вихователь-методист» - 6 педагогам; присвоєно педагогічне звання «старший вихователь» - 3 педагогам; присвоєно педагогічне звання «практичний психолог-методист»-1 педагогу; відповідають раніше присвоєній кваліфікаційній категорії спеціаліст вищої категорії» -15 педагогів; відповідають раніше присвоєному педагогічному званню «учитель-методист» -  7 педагогів ; відповідають раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель» - 2 педагогів. Бажаємо колегам росту професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи  та позитивних звершень у педагогічній діяльності!

Новини    155    09.04.2021     0 коментарів

Фахівці Центру молоді долучились до Декади олімпійського спорту, що триває з 6 по 15 квітня поточного року, з метою зробити світ краще завдяки спорту, його цінностей та ідеалів. Приєднуйтесь разом з нами!

Новини    166    09.04.2021     0 коментарів

08 квітня 2021 року Управлінням освіти, молоді та спорту міської ради на платформі Мeet проведено навчальний блок онлайн-семінару з питань впровадження системи НАССР (ХАССП) у закладах освіти Лозівської міської територіальної громади. До участі у семінарі залучено посадових осіб, відповідальних за організацію харчування: керівник закладу та заступник керівника закладу. Мета заходу: -підвищити управлінську компетентність учасників семінару у частині впровадження системи НАССР; -ознайомити посадових осіб, відповідальних за організацію харчування у закладі освіти, з практичними аспектами впровадження системи НАССР; -надати практичну допомогу в розробленні документації для впровадження системи НАССР. Практичний блок онлайн-семінару «Управлінський інтенсив» планується провести 15 квітня на платформі Google Classroom із залученням категорії учасників «керівник закладу», «заступник керівника», «медична сестра».