Головна » 2021 » Квітень » 08

До прийняття обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території Лозової гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Комунальному закладі "Лозівський ліцей №12" фахівцем з питань зайнятості Лозівського міського Центру молоді Вороніною Ю.В. було проведено профорієнтаційний тест для учнів 9-11 классів з метою - зорієнтувати молодь згідно їх схильностей та підказати, на які професії слід звернути увагу в першу чергу. Під час проведення тесту ми отримали велику віддачу від учнів, що вказувало на те, що даний захід дійсно був цікавим та корисним. Після зміни обмежувальних заходів Лозівський міський Центр молоді планує надалі проводити такі тести у інших Комунальних закладах.

Хей, фанати азійської культури! Ми підготували для вас щось цікавеньке! Збирайте своїх друзів та мерщій до нас на сходку. Будемо спілкуватися, пити чай та каву, переглядати аніме та кліпи, і заводити нових друзів. Чекаємо вас за адресою: м-н 1, буд. 4А

На базі центру молоді пройшла профілактична гра «Маршрут безпеки», до якої залучили студентів автодорожнього коледжу. Захід провели з метою мінімізації ризиків інфікування ВІЛ та ІПСШ серед молоді, та її мотивації до здорового способу життя, шляхом формування в учасників навичок безпечної поведінки і свідомого ставлення  до свого життя і здоров'я. Гра передбачала три локації. На першій хлопцям та дівчатам були представлені картки з різними ситуаціями, щодо яких  молодь дискутувала. Вони з’ясовували в яких ситуаціях ВІЛ передається, а в яких ні. На другій локації відповідали на питання що стосувалися ВІЛ/СНІД та ІПСШ. А на останній розібрали методи контрацепції. Як висновок студенти дізналися багато нової та корисної інформації, і зрозуміли, що їхнє здоров'я та життя у власних руках.

У Лозівському центрі молоді 26 березня пройшов музичний конкурс «Без меж». Молоді музиканти мали змогу позмагатися у трьох номінаціях: власна пісня, кавер та пісня у записі. Судили талановиту молодь звукорежисер Андрій Вялков, музикант Євген Осипенко та вчитель вокалу Марина Колісник. До проведення конкурсу залучили безліч спонсорів, які зробили подарунки переможцям. Також на концерті виступив лозівський музичний гурт Illusion of Change, який подарував співачці Апаті, яка перемогла у номінації «Власна пісня», запис на своїй студії. Крім Апати у цій номінації перемогу отримав Марс Скучает, який зайняв друге місце та Олекса, який посів третє місце. У номінації «Кавер» переміг Данііл Кожанов. Дует Дуднік та Трубник зайняли друге місце, а Марс Скучает – третє. Крім того учасники номінації «Пісня у записі» заздалегідь прислали свої пісні на електронну адресу, журі їх прослухали та винесли вердикт: перше місце посів Данііл Кожанов, друге – Тимошенко Артур, а третє – Черненко Артем.