Головна » 2021 » Лютий » 26
МЦППіСР    203    26.02.2021     0 коментарів

 26 лютого 2021 року практичним психологом Лозівського ліцею №12 Д’яченко М.А. та соціальним педагогом Лозівського ліцею №3 Замай В.М. на базі міського центру практичної психології і соціальної роботи був проведений семінар-тренінг «Психічне здоров’я, попередження негативного впливу соціального середовища та соціальних мереж» для фахівців психологічної служби ЗЗСО.

МЦППіСР    227    26.02.2021     0 коментарів

25 лютого 2021 року міський центр практичної психології і соціальної роботи взяв участь в міжобласній конференції «Професійний стандарт «Практичний психолог закладу освіти» як інструмент для підвищення кваліфікації та професійного розвитку працівників психологічної служби». Учасниками конференції були 82 фахівця Харківської та Закарпатської області. З привітальним словом до учасників конференції звернулися: директор Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти Сивохоп Ярослав Михайлович, проректор Харківської академії неперервної освіти Большукіна Аліна Вячеславівна, завідувач центру практичної психології і соціальної роботи Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти Шевчук Валентина Валентинівна, завідувач центру практичної психології і соціальної роботи та здорового способу життя  Харківської академії неперервної освіти Носенко Володимир Вікторович. Досвід фахівців психологічної служби Лозівської міської ОТГ на конференції представила завідувач міського центру практичної психології і соціальної роботи Заяц Інна Володимирівна на тему «Професійний розвиток та самоосвіти фахівця психологічної служби в контексті Нової української школи та професійного стандарту».

Новини    280    26.02.2021     0 коментарів

25 лютого 2021 року відбулася онлайн-зустріч з представниками Міністерства освіти і науки України, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти Харківської міської ради, управлінь освіти, молоді та спорту регіонів Харківської області, Харківської академії неперервної освіти, представників вищих навчальних закладів щодо імплементації проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»», що виконується Радою наукових досліджень і обмінів за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки та Посольства Великої Британії в Україні, в партнерстві з міністерством освіти і науки України та Академією української преси. У рамках зустрічі досвідом роботи закладу щодо реалізації проєкту поділилася Тетяна МОХАРЄВА, директор КЗ «Панютинський ліцей» Лозівської міської ради, яка презентувала участь у проєкті вчителів української мови та літератури, історії, мистецтва ліцею та філій, розкрила суть нових підходів до проведення уроків, поділилася амбітними планами закладу на майбутнє щодо впровадження онлайн-інструментів, форм роботи, методики викладання інфомедійної грамотності в закладі.