Головна » 2021 » Січень » 29

Протягом грудня 2020 року проходив Всеукраїнський конкурс «Зорянчики-Зорянички», в якому взяв участь та переміг ансамбль «Унісон» - вихованці середньої групи гуртка «Вокальне мистецтво» (керівник гуртка Коляда А.В.). Наші вітання талановитим вокалістам!

 

 

 

 

У січні 2021 року вихованці Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь у обласній виставці-конкурсі писанкарства «Різдвяна писанка». Відповідно до наказу Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» «Про результати проведення обласної виставки-конкурсу писанкарства «Різдвяна писанка»» № 15 від 21.01.2021р., Тищенко Мілана (гурток «Живопис», керівник гуртка Тарасова В.А.), Слєта Олександра (гурток «Образотворче мистецтво», керівник гуртка Тарасенко І.Ю.) та Шаповал Каріна (гурток «Декоративно-ужиткове мистецтво», керівник гуртка Коляда В.Є.) та посіли призові місця за представлені роботи. Вітаємо переможців!

В грудні 2020 року в Миколаєві відбувся Всеукраїнський вокальний конкурс «Світ дитинства» в рамках Мистецького проекту «Ранкові роси». Звання лауреатів І ступеня вибороли вокалісти гуртка «Вокальне мистецтво» Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради Кулакова Кіра, Гензель Крістіна (дует «Мандаринки») та Смолянова Марія. Керівник гуртка – Коляда Альона Василівна. Вітаємо дівчат та їх педагога з високим досягненням та бажаємо подальших перемог!