Головна » 2020 » Грудень » 29

Шановні друзі та колеги!
Щиро вітаю вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Традиційно наприкінці грудня ми прикрашаємо свої оселі до свят, а наші серця сповнюються очікуванням дива, казкових перетворень та змін на краще. Новорічні свята завжди дарують нам радість і любов та вселяють у серця надію, особливо у непрості часи боротьби та викликів, які приніс нам 2020 рік.
    Хочу побажати, аби Новий 2021 рік увійшов у життя кожного з нас гарними новинами, вагомими здобутками, професійним та особистісним зростанням. Хай всі ваші перемоги і звершення в новому році будуть гідні гордості і наслідування!
    Нехай чарівна мелодія новорічних дзвонів щастям ллється у ваш дім, а тепло різдвяної свічки зігріє серце і сповнить душевною рівновагою та благополуччям! Бажаю аби світла різдвяна зірка осяяла ваш шлях, колядки наповнили вашу оселю сміхом, радістю, миром і добром!
    З Новим роком! З Різдвом Христовим!

З найкращими побажаннями
начальник Управління освіти,
молоді та спорту                                Вікторія УРВАНЦЕВА

МЦППіСР    211    29.12.2020     0 коментарів
29 грудня 2020 року завідувачем МЦППіСР Інною ЗАЯЦ було проведено звітно-аналітичну онлайн-нараду щодо підведення підсумків роботи фахівців психологічної служби закладів освіти Лозівської міської об'єднаної територіальної громади.