Головна » 2020 » Листопад » 10
10 листопада 2020 року Міським центром практичної психології і соціальної роботи Управління освіти, молоді та спорту на платформі Zoom було проведено онлайн-консультацію для фахівців психологічної служби закладів освіти Лозівської міської ОТГ за темою: «Роль фахівця психологічної служби у створенні безпечного освітнього середовища».

06 листопада 2020 року фахівцями психологічної служби Лозівського ДНЗ № 3 Кірик А.А. та Лозівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» № 8 Левшиною О.М. було проведено на платформі Zoom онлайн-семінар для молодих фахівців психологічної служби закладів дошкільної освіти міста за темою: «Організація та проведення корекційно-розвиткової роботи з дошкільниками».

МЦППіСР    174    10.11.2020     0 коментарів

06 листопада 2020 року фахівцями психологічної служби Ліцею № 4 Черниш Г.А. та ЛЗОШ № 12 Д’яченко М.А. було проведено на платформі Zoom онлайн-семінар для соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти міста за темою: «Ефективне спілкування та робота в команді педагогів».

Ознайомитись з листом ХАНО від 10.11.2020 року № 580 "Про дистанційні тематичні спецкурси у листопаді 2020 року" можна тут:

9 листопада 2020 року, у День української писемности та мови, з дотримання протиепідемічних заходів освітяни Лозівської ОТГ взяли активну участь у написанні ХХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності: молодші школярі писали у школі, старшокласники вдома, також приєдналися до написання вчителі, вихователі, управлінці та методисти.
Диктант не має на меті перевірити грамотність конкретної особи, а задуманий як своєрідний флешмоб – акція єднання навколо рідної мови.
Текст диктанту для перевірки оприлюднять на сайті UA: Українське радіо 11 листопада об 11:00.