Головна » 2020 » Листопад » 09

04 листопада 2020 року в Управлінні освіти, молоді та спорту відбувся конкурс на заміщення вакантних посад консультантів Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лозівської міської ради Харківської області.

Відповідно до рішення конкурсної комісії (протокол №2 від 04.11.2020 року) переможцями конкурсу визнано:

  • Бондаренко Любов Вікторівну
  • Зубенко Наталію Валеріївну
  • Єршову Оксану Валеріївну
  • Мархай Ніну Федосіївну
  • Мельникову Вікторію Миколаївну
  • Толкай Ірину Миколаївну
  • Утенкову Ірину Вікторівну
  • Чернову Наталію Миколаївну
Конкурси    134    09.11.2020     0 коментарів

Четверо вчителів математики із закладів освіти Лозівської ОТГ та м.Первомайський змагалися в першому конкурсному випробуванні «Тестування» в номінації «Математика».

Вчителі продемонстрували свій рівень знаннєвої складової професійної компетентності. Випробування відбулись на сервісі On-line Test Pad у форматі комп’ютерного тестування із відеоспостереженням.

З результатами конкурсного випробування можна ознайомитись тут:

У Лозівській громаді відбулося онлайн-опитування батьків учнів закладів загальної середньої освіти щодо можливостей введення дистанційного формату навчання.
Активність респондентів була досить високою: в опитуванні взяли участь 6623 особи, що склало 87% від загальної кількості учнів.
Щодо технічного забезпечення за результатами анкетування більше 80% опитуваних повідомили, що мають власні технічні засобами: мобільні телефони (77,5%), планшети (17,2%), ноутбуки та персональні комп’ютери (44%). Дехто має декілька пристроїв. Але є й такі здобувачі освіти, які не мають жодного з технічних засобів (12%).
Опитування показало, що вільний доступ до Інтернету мають 54% дітей, доступ за певних умов у 39%. Узагалі відсутній Інтернет у 7% сімей, а це 453 особи.
Усі усвідомлюють, що дистанційне навчання – це навчання вдома, а тому дуже важлива підтримка та допомога з боку батьків. 39% батьків мають змогу контролювати процес навчання, 40% - частково, і взагалі не мають можливості приділити увагу 21% опитуваних.
Щодо ставлення батьків до дистанційного навчання, то категорично проти висловилися 3928 (60%) учасників опитування, неоднозначне ставлення зазначили 1959 (30%), і цілком схвалюють дистанційний формат тільки 736 осіб (10%).