Головна » 2020 » Листопад » 03

Згідно з протоколом № 1 від 03 листопада 2020 року засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад консультантів Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лозівської міської ради Харківської області, затвердженої наказом Управління освіти, молоді та спорту від 21.10.2020 № 385, до участі у конкурсному відборі допущено вісім кандидатів:

Бондаренко Любов Вікторівну, на сьогодні працює на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 1981 році закінчила Слов’янський державний інститут за спеціальністю «Математика та фізика» та здобула кваліфікацію вчителя математики і фізики, (диплом спеціаліста), педагогічний стаж 38 років.

Зубенко Наталію Валеріївну, на сьогодні працює на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 1994 році закінчила Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Українська мова і література» та здобула кваліфікацію учителя української мови і літератури (диплом спеціаліста), педагогічний стаж 33 роки.

Єршову Оксану Валеріївну, на сьогодні працює на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 1992 році закінчила Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Російська мова та література» та здобула кваліфікацію вчителя російської мови та літератури, (диплом спеціаліста), педагогічний стаж 21 рік.

Мархай Ніну Федосіївну, на сьогодні працює на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 1989 році закінчила Київський державний університет ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Картографія» та здобула кваліфікацію географа-картографа, (диплом спеціаліста); у 2018 році закінчила Українську інженерно-педагогічну академію за спеціальністю «Науки про освіту» та здобула кваліфікацію педагогічного та науково-педагогічного працівника закладів освіти (диплом магістра), педагогічний стаж 11 років.

Мельникову Вікторію Миколаївну, на сьогодні працює  на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 1993 році закінчила Харківський державний педагогічний інститут ім. Г.С. Сковороди  за спеціальністю «Педагогіка і методика початкового навчання» та здобула кваліфікацію вчителя початкових класів, у 2013 році закінчила Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Управління навчальним закладом» та здобула кваліфікацію керівника підприємства, установи та організації (у сфері освіти та виробничого навчання) (диплом магістра), педагогічний стаж 20 років.

Толкай Ірину Миколаївну, на сьогодні працює на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 1996 році закінчила Харківський державний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди за спеціальністю «Початкове навчання» та здобула кваліфікацію вчителя початкових класів (диплом спеціаліста), педагогічний стаж 33 роки.

Утенкову Ірину Вікторівну, на сьогодні працює на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 2008 році закінчила Глухівський державний педагогічний університет за спеціальністю «Початкове навчання. Дошкільне виховання» та здобула кваліфікацію вчителя початкових класів. Вихователя дітей дошкільного віку. Організатора дошкільного виховання (диплом спеціаліста), педагогічний стаж 30 років.

Чернову Наталію Миколаївну, на сьогодні працює на посаді методиста міського методичного кабінету Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області, має повну вищу освіту, у 1988 році закінчила Ворошиловградський педагогічний інститут ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Педагогіка і методика виховної роботи» та здобула кваліфікацію вихователя. Методиста. Вчителя етики та психології сімейного життя. (диплом спеціаліста), педагогічний стаж 37 років.