Головна » 2020 » Вересень » 25
Шановні працівники закладів позашкільної освіти!
Прийміть щирі вітання зі святом – Днем працівників позашкільної освіти!
Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах, допомагає нашим дітям у розвитку особистості. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно!
Нехай же ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Хай невичерпна енергія, оптимізм і вміння допомагають реалізувати задумане, вирішувати найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом.
Миру, здоров'я, благополуччя, творчих ідей у Вашій благородній справі!

З повагою
начальник Управління Вікторія УРВАНЦЕВА
25 вересня 2020 року на базі Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було проведено інструктивний семінар для асистентів вчителів закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ за темою: «Професійна діяльність асистента вчителя в інклюзивному класі» . Мета заходу - задоволення потреб фахівців в отриманні теоретичних та практичних знань щодо організації освітнього процесу в інклюзивних класах в умовах становлення Нової української школи.
У роботі семінару взяли участь директор Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лозівської міської ради Харківської області Шаламова О.А. та завідувач міського центру практичної психології та соціальної роботи Заяц І.В.

Шановні колеги, працівники дошкільної освіти!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня дошкілля та вдячність за самовіддану працю, терпіння, наполегливість і високий професіоналізм!
Від мудрості керівника дошкільного закладу, педагогічної майстерності, турботливості вихователів та їхніх помічників, усіх, хто забезпечує якісний та неперервний освітній процес залежить щасливе дитинство та подальша доля кожного вихованця.
Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана та подяка!
Міцного вам здоров’я, натхнення, любові, здійснення усіх мрій та сподівань!

З повагою
Начальник Управління Вікторія Урванцева