Головна » 2020 » Березень » 02

28 лютого 2020 року в ЛЗОШ І-ІІІ ст. № 11 відбулася методична студія для вчителів біології закладів загальної середньої освіти на тему «Організація проєктної діяльності на уроках біології та екології»Заступник директора з навчально виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ст. №11, вчитель біології Гудзенко Л.Ю. ознайомила педагогів з основами проєктного мислення та навичок проєктного менеджменту для застосування на уроках. Людмила Юріївна створила комфортну та дружню атмосферу роботи у групах і в результаті кожна презентувала свій творчий проєкт. Учасники заходу були активними учасниками різних формах роботи та підвищили свій рівень поінформованості з даної теми.

28 лютого в приміщенні Лозівської ЗОШ № 3 відбувся семінар практикум для асистентів вчителів за участю головного спеціаліста Управління Шихової Надії Миколаївни, методиста міського методичного кабінету Толкай Ірини Миколаївни та директора інклюзивно-ресурсного центру Шаламової Оксани Анатоліївни. 

Метою заходу стало задоволення потреб фахівців в отриманні теоретичних та практичних знань щодо якісної організації освітнього процесу в інклюзивних класах ЗЗСО.

Учасники семінару мали змогу розширити знання з нормативно-правових аспектів організації інклюзивної освіти, понятійного апарату та основних підходів до організації інклюзивного навчання. Разом з тим асистенти вчителів практично опрацювали висновки ІРЦ та поділилися досвідом з питання ведення документації.

Захід відбувся в атмосфері приємного і корисного спілкування.