Головна » 2019 » Листопад » 29
Початкова освіта    320    29.11.2019     0 коментарів

29 листопада на базі ЛНВК «ЗНЗ - ліцей» № 4 в рамках засідання міського методичного об’єднання вчителів 1-х класів відбувся семінар за темою «Інтегроване навчання: тематичний та діяльнісний підходи». В межах проведення семінару вчителі 1-х класів ознайомились з практичними інструментами організації інтегрованого навчання в початковій школі, опанували методи та стратегії Нової української школи обговорили ризики в плануванні тематичного навчання. Педагоги мали можливість розглянули переваги створення лепбуків, використання стратегії «Шість капелюхів мислення» тощо.

264    29.11.2019     0 коментарів

Управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради була організована благодійна акція «Зігрій теплом свого серця» для дітей, що проживають в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах. До акції долучились всі заклади загальної середньої освіти Лозівської міської об’єднаної територіальної громади. Дякуємо всім учасникам акції за розуміння, підтримку та небайдужість до проблем дітей.

 

 

28.11.2019 року в Лозівському вищому коледжі мистецтв фахівцем Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту було організовано виховний захід, на який було запрошено лікаря – гінеколога Яценко Олену Олександрівну. Лікар наголосила студентам, що рання статева активність значно збільшує ймовірність інфікування інфекціями, що передаються статевим шляхом, а також ВІЛ/СНІДу. Обговорили сучасні методи контрацепції і те, що їх використання значно знижує ризик настання вагітності і зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом. Багато захворювань мають невиражені симптоми, що посилюють небезпеку їх непомітного переходу в хронічну форму. Вчасно не вилікувані інфекції можуть призвести до серйозних проблем зі здоров’ям, у тому числі до безпліддя. Дівчата з інтересом прослухали бесіду та мали змогу отримати відповіді на свої запитання. Лікар неодноразово наголошувала на тому, що необхідно піклуватися про своє здоров’я, регулярно проходити медичні обстеження та, в разі необхідності, звертатися за допомогою до фахівців.