Головна » 2019 » Листопад » 22

20 листопада 2019 року у Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбулося міське методичне об’єднання для вчителів української мови і літератури за темою «Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури: панорамний погляд на проблему», мета якого – виявлення оригінальних учительських знахідок, які б сприяли якісній підготовці учнів до ЗНО.

Робота ММО розпочалася із експрес-аналізу ЗНО-2019, який підготувала методист Управління освіти, молоді та спорту Зубенко Н.В.

Учителі української мови та літератури Лозівського НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 ознайомили учасників із власною системою підготовки до ЗНО, яку вони використовують під час роботи (Мартинюк О.А. «Цікавинки під час вивчення наголосів у словах»; Дворник Н.Ф. «Нестандартні способи вивчення прислівників»; Котляр В.Л. «Лайфхаки на уроках літератури, або три покоління в одному кабінеті»), а учитель інформатики Миронова В.О. провела інтерактивну гру «Хмара слів».

14 листопада 2019 року в Лозівській ЗОШ № 3 було проведено проблемний стіл «Формування ключових компетентностей для визначення доцільних видів діяльності на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво».

У творчій атмосфері педагоги ознайомилися із ключовими компетентностями для визначення доцільних видів діяльності на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво».

Учителі мистецтва Гончарова Н.А., Медвідь Д.М., Самардак Н.В. представили власні напрацювання щодо виготовлення флеш-карток, призначених для роботи на уроках мистецтва.

Зустріч педагогів пройшла творчо та цікаво, методист міського методичного кабінету Зубенко Н.В. підвела підсумки роботи методичного об’єднання.

875 наборів LEGO «Шість цеглинок» вже доставлені до Лозівської ОТГ.

Впровадження такого кроку в освітній процес допоможе якісно застосовувати сучасні діяльнісні та цікаві дітям методики навчання в умовах Нової української школи.

Ігри з LEGO розвивають у першокласників мовлення, мислення, вміння працювати в                                                          команді та комунікувати один з одним.