Головна » 2019 » Листопад » 08

8 листопада 2019 року, напередодні Дня української писемности та мови, педагоги та учні Лозівської громади взяли активну участь у написанні ХІХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності, присвяченого 95-річчю Українського радіо.

Мета акції – не перевірка грамотності, а єднання, солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.

Цього року у написанні радіодиктанту взяли участь більше 1000 учнів та 205 учителів, управлінців та методистів.

 

7 листопада 2019 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 відбувся семінар-тренінг для класних керівників закладів загальної середньої освіти Лозівської ОТГ за темою «Компетентний класний керівник із новими ідеями та технологіями в сучасній системі виховання».

Заступник директора з виховної роботи Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Котова О.В. ознайомила учасників із корисними в освітньому процесі онлайн-сервісами, розкрила поняття «покоління Z» та проаналізувала можливі причини виникнення непорозумінь з учнями. Класний керівник цього закладу Деняк О.М. провела з учасниками інтерактивні вправи «Очікування», «Швидкі побачення» тощо.

Учасники заходу підвищили свій рівень поінформованості про новації у виховній діяльності та поділилися власними напрацюваннями.

 

 

246    08.11.2019     0 коментарів

В Центрі молоді відбувся розважальний захід «Ігри патріотів», присвячений Дню української мови та писемності. Гра проходила між учнями 9 та 10 класу ЛНВК «ЗНЗ - ліцей» № 4. Учасникам були запропоновані різні етапи гри, серед яких – показати відомі фразеологізми жестами, відгадати відомі українські мелодії та заримувати слова.

Вболівальники приєдналися до розумового поєдинку і допомогли своїй команді отримати перемогу. Гра закінчилась і команда, яка набрала найбільшу кількість балів і переможена команда отримали необхідні для навчання призи.