Головна » 2019 » Жовтень » 17

16 жовтня 2019 року в Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» №4 відбулось розширене засідання колегії Управління освіти, молоді та спорту з керівництвом Харківського РЦОЯО за темою «Зовнішні освітні оцінювання: стратегування та реалізація».

На засіданні були присутні:

  • Сидоренко О.Л., директор ХРЦОЯО, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України,

  • Шматько О.Є., начальник організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО,

  • Несвітайло О.Ю., методист науково-методичного відділу ХРЦОЯО,

  • Почуєва В.С., методист організаційно-методичного відділу ХРЦОЯО, куратор Харківської області,

Також на засіданні були присутні відповідальні за пункти тестування в окрузі, методисти ММК, директори ЗЗСО, заступники директорів з НВР, керівники ММО та вчителі початкових класів.

До присутніх з вітальним словом звернувся заступник Лозівського міського голови Барановський В.Я.

Під час засідання було заслухано та обговорено наступні питання:

  • про систему підсумкових оцінювань на різних етапах здобуття повної загальної середньої освіти;
  • про систему національних і міжнародних моніторингових досліджень якості освіти.

Дані питання розкривають змістовну лінію Стратегії розвитку освітніх оцінювань у сфері загальної середньої освіти в Україні до 2030 року, проект якої схвалено рішенням колегії МОНУ від 30.05.2019 року.

Разом з тим директор ХРЦОЯО Сидоренко О.Л. озвучив деякі результати ЗНО-2019 з основних предметів випускників закладів освіти Лозівської ОТГ і зазначив, що результати тестувань є стабільно добрими та спостерігається позитивна динаміка складання державної підсумкової атестації.

За підсумками колегії ухвалені відповідні рішення.

 

Виховна робота    270    17.10.2019     0 коментарів

16 жовтня 2019 року в Депутатському сквері відбулась загальноміська соціальна лідерська акція в рамках заходів до Дня протидії торгівлі людьми. В якій взяли участь фахівці Управління соціального захисту населення, Управління освіти, молоді та спорту, Центру зайнятості населення, активісти Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля», лідери шкільних осередків міста, студенти. В ході акції роздано ряд профілактичних буклетів, проведено бесіди, організовано фотосесію, флешмоб дитячих малюнків.