Головна » 2019 » Жовтень » 09

Усі гарні оратори починали як погані оратори

Ральф Емерсон

 

08 жовтня 2019 року у КЗ «Лозівський ліцей № 1» відбувся міський конкурс ораторського мистецтва за темою «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя (О. Довженко)». 13 учнів 10-11 класів Лозівської громади відстоювали честь своїх закладів освіти, виголошували промови на задану тему. Приємно, що до учнів міських шкіл, які щороку традиційно беруть участь у конкурсі, приєдналися й учні Катеринівського, Миролюбівського, Миколаївського та Чернігівського ліцеїв. Хтось упевнено виходив на сцену, хтось робив перші непевні кроки, але як зауважили члени журі, в основному конкурсанти продемонстрували вміння володіти словом, правильно доводити свою думку, переконувати слухачів.

Усі учасники конкурсу отримали подяку за активну участь від Управління освіти, молоді та спорту, переможців нагороджено грамотами за І, ІІ та ІІІ місце. Також усі учасники отримали солодкі подарунки від своїх учителів. Цього року переміг багаторічний досвід, тому найкращими виявилися одинадцятикласники:

І місце – Селіванов Олександр, учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11;

ІІ місце – Громило Крістіна, учениця 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3;

ІІІ місце – Свергуненко Назар, учень 11 класу Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7.

Бажаємо переможцю вірити у свої сили й обов’язково перемогти на обласному конкурсі, бо колись Наполеон Хілл говорив: «Чим довше Ви йдете до успіху, тим він стає ближче. Занадто багато кидають справу за крок до перемоги. Запам'ятайте: цей крок зроблять інші».

Висловлюємо подяку адміністрації, учителям та учням КЗ «Лозівський ліцей № 1» за організацію та гостинність, за цікаву урочисту частину фестивалю.