Головна » 2019 » Вересень » 25

25 вересня 2019 року на стадіоні «Локомотив» м.Лозова вчителі фізичної культури Лозівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ №8» Чингузова Л.В. і Третяк К.О. провели для колег Лозівської міської об’єднаної територіальної громади семінар-практикум за темою: «Формування ціннісних орієнтацій в учнів під час проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня в закладах загальної середньої освіти», де презентувати форми роботи щодо застосування на уроках естафет, спортивних ігор для людей з інвалідністю в рамках проведення Олімпійського уроку в закладах загальної середньої освіти.

Вчителі фізичної культури Лозівської міської об’єднаної територіальної громади отримали задоволення від професійного спілкування і висловили подяку всьому педагогічному колективу Лозівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ № 8» за добре організовану роботу та цікаві методичні знахідки.




З метою підвищення здатності вчителів початкової школи до використання ігрових технологій для вчителів 1-х, 2-х класів розпочато одноденні тренінги з використання на уроках Нової української школи ігрових наборів Six Bricks та Lego Play Box. Відповідно до графіку у неділю 22 вересня 2019 року на базі Лозівської ЗОШ № 7 тренінг проведено для І групи вчителів. Решта педагогів будуть навчатися протягом вересня-жовтня. Взагалі планується підвищити кваліфікацію 80-ти педагогам. Тренінгові заняття проводить регіональний сертифікований тренер Стоміна Олена Федорівна