Головна » 2019 » Вересень » 20
Виховна робота    308    20.09.2019     0 коментарів
18 вересня 2019 року в Центрі молоді, за підтримки Центру соціальної згуртованості, відбувся тренінг для студентів Лозівського центру професійної освіти та Лозівського вищого коледжу мистецтв «Я – активний, бо я змінотворець». Тренінг проводив спікер із Харкова (тренер із Львівської освітньої фундації), який на власному прикладі показав, як варто бути вмотивованим, вірити в свої сили і покладатись лише на себе. Що варто творити добро і знаходити в усьому гарне, нести всім оточуючим позитив і бути не байдужим до чужого горя.
Спікер Віктор наголосив, як зараз важливо бути волонтером і допомагати тим, кому найбільше потрібна допомога, адже він сам є волонтером, який допомагає людям, які через військові дії втратили будинки і залишились без даху над головою.
Учасники тренінгу покинули стіни Центру молоді під величезним впливом, деякі, зробили для себе дуже корисні і повчальні висновки.
Виховна робота    262    20.09.2019     0 коментарів
Я голосую за мир, хай буде завжди він і всюди,
Бо як буде мир на землі, то будуть щасливими люди

19 вересня 2019 року в гуртожитку Лозівського центру професійної освіти фахівцем Центру молоді Управління освіти, молоді та спорту було проведено зустріч зі студентами і обговорено таку важливу тему як «мир у собі» та мир у всьому світі. В ході бесіди молодь визначила поняття «мир» та «війна», розглянули рейтинг миру, складений організацією Institute For Economics & Peace з найбільш мирними та войовничими країнами, виконали вправу «Учимося креативно мислити», де потрібно було закінчити відомі крилаті вислови, а також зіграли у «Діалог із майбутнім». Захід проходив за чашечкою чаю з печивом у неформальній обстановці.