Головна » 2019 » Вересень » 10
З 4 по 8 вересня 2019 року в Харкові відбувся ХІ Міжнародний дитячий медійний фестиваль у Харкові, учасниками якого у цьому році стали представники 98 країн, Серед них – вихованці гуртка Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської міської ради, лідери Лозівської міської ради старшокласників «Нова хвиля», Селіванов Олександр, Ткаченко Тетяна та Тетяна Рогова. Активісти Лозової вже вчетверте стають учасниками фестивалю, набираючи професійного досвіду та вдосконалюючи свої знання. Конкурсні покази, тренінги, творчі завдання, майстер-класи, політ на літаку, спілкування з цікавими людьми - все це стало складовими загального незабутнього враження від заходу. Підготувала команду до виступу – педагог Коновалова Олена Василівна, супроводжувала лідерів – випускниця гуртка ЛБДЮТ Носенко Ярослава, журналіст за фахом. Нових успіхів та цікавих, результативних ідей вам, невтомні медійники!

Сучасний педагог має постійно працювати над удосконаленням професійних навичок, бути допитливим та небайдужим до змін!
У зв’язку із запровадженням Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок субвенції триває навчання вчителів початкових класів.
7 вересня 2019 року на базі Лозівського НВК «ЗНЗ - ліцей» № 4 для 23 педагогів Лозівської ОТГ розпочався спецкурс «Формування математичної компетентності молодших школярів». Заняття відбуваються у формі тренінгу, завданнями якого визначено:
-удосконалення нормативно-правової компетентності педагогів;
-задоволення потреб фахівців в отриманні теоретичних знань основ організації освітнього процесу;
-удосконалення здатності педагогів щодо розв’язання нових завдань реформування освіти.
Навчання проводить сертифікований тренер-педагог Волик Наталія Анатоліївна.