Головна » 2018 » Січень » 26
549    26.01.2018     0 коментарів

24 січня 2018 року у Лозівському центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було відбувся майстер клас з виготовлення шарів «Темарі», який провела Валентина Луговська. Майстриня розповіла історію виникнення та етапи розвитку «Темарі», різноманіття технік виконання та матеріалів. Цей древній вид рукоділля пройшов шлях від гри «кемари» — «ножной мяч» до дорогих дарунків для аристократів. Для них «Темарі» майстерно вишивалися шовковими й золотими нитками, які втілювали символи багатства і щасливого життя. В наш час шари «Темарі» використовують як прикраси та аксесуари, це прекрасний подарунок, зроблений своїми руками. Також широко поширені як декоративні сувеніри, прикраси на новорічну ялинку, для оформлення інтер’єру - все залежить від фантазії. Учасники майстер класу довели, що освоїти цей досить рідкісний японський вид рукоділля під силу кожному, головне – мати бажання!

 

405    26.01.2018     0 коментарів

25 січня 2018 року у центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради відбулась святкова вечірка до Дня Тетяни та Дня студента. На вечірку завітали студенти лозівських навчальних закладів та школярі міста. Протягом святкового вечора, проходили виступи танцювальних коллективів міста, вечірку відкривала студентка ЛУКіМ вокальним номером. Переможці конкурсів отримали заохочувальні подарунки.

436    26.01.2018     0 коментарів

У центрі молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради учні старших класів ЛЗОШ I-III ст. № 12 протягом тижня проходять  індивідуальне комп’ютерне діагностування, щодо визначення професійних нахилів. На сьогодні 30 учнів отримали характеристику своїх психофізіологічних можливостей: здібностей, нахилів, інтересів, рівень знань і вмінь, свого характеру та перелік професій розумової та фізичної праці, рекомендованих для побудови майбутнього професійного шляху.

 

566    26.01.2018     0 коментарів

24 січня 2018 року за ініціативою фахівців центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради була проведена Акція до Дня обіймів «Обійми мене». Вона проходила в Лозівському училищі культури і мистецтв та в Лозівській філії Харківського Державного автомобільно-дорожнього коледжу. Учасники акції ходили з табличками «Обійми мене» та дарували обійми всім охочим. Як відомо, обійми покращують емоційний стан та підіймають настрій, за рахунок викиду гормонів щастя. Тому всі, хто залучився до акції залишився задоволеним та радісним.