Головна » 2018 » Січень » 16
562    16.01.2018     0 коментарів

15 січня 2018 року почалася реєстрація шкіл для участі в проекті пришкільних мовних таборів Go Camp. Здійснити реєстрацію можна за посиланням https://gocamps.com.ua/ua/school.

432    16.01.2018     0 коментарів

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради інформує про можливість постановки на облік для отримання путівки на оздоровлення  дітей пільгових категорій.

Якщо Вашим дітям від 7 до 17 років і вони відносяться до пільгової категорії, визначеної Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» зі змінами, Ви маєте можливість звернутися з заявою, щодо постановки на облік для отримання путівки на оздоровлення дітей пільгових категорій та надати пакет документів, що підтверджує статус дитини.

За більш детальною інформацією щодо переліку документів, які необхідно надати, просимо звертатись до відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради (м. Лозова, м-н 1, буд. 1, каб 12,  тел. 2-22-66) з  понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00, або щоп'ятниці з 8.00 до 10.00 до відділу «Центр надання адміністративних послуг» Лозівської міської ради  (м. Лозова, вул. Михайла Грушевського, 2).

11 січня 2018 року в Панютинській ЗОШ І-ІІ ст. № 2 відбувся семінар-практикум для вчителів інформатики та образотворчого мистецтва за темою: «Сучасний урок в системі розвитку ключових компетентностей учнів».

Учитель інформатики та образотворчого мистецтва ПЗОШ І-ІІ ст. № 2 Гайшинська Лариса Анатоліївна ознайомила присутніх із власним  досвідом роботи щодо впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес на уроках інформатики та образотворчого мистецтва та провела майстер-клас за даною темою. Учителі закладів міста взяли активну участь у роботі семінару-практикуму. 

З матеріалами семінару можна ознайомитися тут.