Головна » 2017 » Листопад » 03
Новини    437    03.11.2017     0 коментарів

07.11.2017 року о 16.30 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться збір волонтерів щодо реалізації проектів.
08.11.2017 року о 16.00 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться розважальна гра «Мафія».
09.11.2017 року о 13.00 в ЛУКіМ буде проведено бесіду за темою «Відповідальність неповнолітніх за скоєння правопорушень».
09.11.2017 року о 15.00 на базі ЛЗОШ №12 відбудеться робота ТЛ за темою «Підготовка науково-методичного забезпечення викладання курсу «Мистецтво» (8-9 кл.)».
Щоп’ятниці з 8.00 до 10.00 проходить прийом громадян у Центрі надання адміністративних послуг міської ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій.
10.11.2017 року о 13.00 відбудеться зустріч учнів Лозівської гімназії з представниками Лозівського міськрайонного суду.
10.11.2017 року о 14.00 в міському центрі практичної психології і соціальної роботи відбудеться теоретико-практичний семінар для практичних психологів закладів загальної середньої освіти міста «Психологічний супровід атестації педагогічних працівників в умовах сучасної школи».
10.11.2017 року о 16.30 в Лозівському міському центрі молоді відбудеться збір волонтерів «Цілі та активності по проектам».
11-12.11.2017 року на базі ЛФ ХАДК відбудеться ІІ тур Чемпіонату України з баскетболу серед команд І ліги.
11.11.2017 року о 9.00 в ЛЗОШ №3 відбудеться міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.
11.11.2017 року о 18.00 на базі ЛФ ХАДК відбудеться ІІ тур Чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги БК «Восток» - «Універбаскет» (Харків).
12.11.2017 року о 9.30 в ЛЗОШ №12 відбудеться ІІ (міський) етап Міжнародних мовних конкурсів ім. Т.Г. Шевченка та П. Яцика.
12.11.2017 року о 9.00 в ЛЗОШ №1 відбудеться міський етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. 

02 листопада 2017 року в рамках місячника здорового способу життя в юнацькій бібліотеці відділу культури Лозівської міської ради, спільно з фахівцями центру молоді Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради було організовано профілактичну бесіду за темою: «Здоров’я – цінність нашого життя». З учнями 7 класу Лозівської загальноосвітньої школи № 3, бесіду провів лікар-епідемолог Лозівської міськміжрайонної філії Харківського обласного Лабораторного центру МОЗ України Дмитренко Павло Петрович. Метою зустрічі було формування в учнів відповідального ставлення до власного здоров'я та здоров'я оточуючих, як до найвищої індивідуальної та суспільної цінності.

Лікар розповів учням про найпоширеніші вірусні захворювання та основні способи профілактики. Хвороби, які викликаються вірусами, легко передаються від хворих здоровим і швидко поширюються. Для профілактики захворювань необхідне комплексне харчування, фізична активність та частіше бувати на свіжому повітрі. Павло Петрович зауважив, що здоровий спосіб життя - це сукупність певних правил, дотримуючись яких, людина довше може залишатись енергійною та здоровою. Під час бесіди учні задавали багато питань, на які вони отримали вичерпні відповіді.

Здоров’я — це найвище благо, дароване людині природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим.

  

Дошкільна освіта    478    03.11.2017     0 коментарів

02 листопада 2017 року на базі Лозівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №10 «Калинка» проведено засідання методичної студії для керівників музичних за темою: «Музичне мистецтво як унікальний фактор формування творчих здібностей і креативної особистості дошкільника».

Під час майстер-класу керівники музичні ознайомились з досвідом роботи Махибороди Антоніни Миколаївни щодо формування творчих здібностей і креативної особистості дошкільника. Антоніна Миколаївна представила колегам цікаві педагогічні знахідки, методичні ідеї. Зустріч пройшла у творчій атмосфері.

        

Дошкільна освіта    513    03.11.2017     0 коментарів

31 жовтня 2017 року в Лозівському ДНЗ  №4 «Золотий ключик» проведено семінар-практикум для вихователів груп раннього дошкільного віку за темою «Соціальна адаптація дітей раннього віку в процесі емоційно-ціннісного розвитку».

Під час семінару-практикуму вихователі розглянули питання соціальної адаптації дітей раннього дошкільного віку, та отримали методичні рекомендації щодо організації ефективної роботи з вихованцями.

     

Спортивні заходи    503    03.11.2017     0 коментарів

27 жовтня в місті Харкові, на базі спортивного комплексу «Зірка» інституту повітряних сил імені І.Кожедуба, пройшла обласна Спартакіада серед фізкультурних працівників, яку проводив Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Наше місто представляла команда у такому складі: Кузьменко Антон, Нор Володимир (тренери-викладачі з футболу ДЮСШ «Юність»), Зайдулін Олександр, Середа Дмитро, Кривошеєв Євген (вчителі фізичної культури НВК «ЗНЗ-ліцей» №4), Шкарлат Віталій (викладач фізичної культури ЛФХДАДК), Чингузова Любов (вчитель фізичної культури НВК «ЗНЗ-ДНЗ» №8) та представник команди Літвінов Євгеній (КУ ЛЦФЗН «Спорт для всіх»). Змагання проходили з легкоатлетичної естафети 4х60м, настільного тенісу, армспорту, міні-футболу та перетягуванню канату.
У запеклій боротьбі наші земляки в загальнокомандному заліку посіли перше місце, чим вкотре  показали високий рівень спортсменів міста Лозова. 

Щиро вітаємо учасників змагань з вдалим виступом і бажаємо здоров’я, злагоди та подальших спортивних досягнень.

    

03 листопада 2017 року в Панютинській ЗОШ № 1 відбулася методична студія вчителів образотворчого мистецтва за темою «Застосування методів технології орігамі для розвитку творчих здібностей учнів на уроках образотворчого мистецтва».

Керівник методичної студії Незнамов С.А., учитель образотворчого мистецтва, представив цікавий теоретичний матеріал,  поділився досвідом роботи щодо застосування методів технології орігамі на уроках та провів майстер-клас.

Зустріч педагогів пройшла конструктивно, учителі із задоволенням виконували практичну частину, методист Управління Зубенко Н.В. підвела підсумки роботи методичної студії, було обговорено ряд питань щодо викладання предметів художньо-естетичного циклу.