Головна » 2017 » Вересень » 14

Кожен понеділок,середу та п’ятницю у Центрі молоді проходять безкоштовні тренування з брейкдансу з 15:00 до 17:00.

На тренування приходять діти та підлітки віком від 7 до 24 років, які тренуються разом у одному залі і допомагають одне одному набувати індивідуальний досвід в тренуваннях. Кожен з танцівників центру має змогу брати участь у змаганнях з брейкдансу, які проходять у нашому місті та в інших містах країни. Вихованці тренувань з брейкдансу відвідують всеукраїнські та міжнародні змагання, деякі з танцівників являються переможцями багатьох фестивалів та гідно представляють наше місто на українській та міжнародній танцювальній арені!

Відчули себе справжніми мафіозі та поліцейськими.  13 серпня 2017 року у Лозівському міському Центрі молоді пройшла гра у «Мафію».

Мафія - це командна психологічна покрокова рольова гра з детективним сюжетом, суть якої полягає у тому, щоб за допомогою дедукції та логіки вичислити хто з гравців отримав роль мафіозі, а хто – поліціанта. Гра розвиває уявлення, інтуїцію, логіку та уважність.

На початку присутні ознайомилися з правилами гри та всіма нюансами, потім зіграли пробний раунд, і вже навчившись, розпочали справжню гру. Учасники влаштовували справжні дебати, намагаючись вирішити, хто ж насправді є мафією. З кожним раундом з гри вибував один учасник. Наприкінці стало зрозуміло, що перемогу не отримала жодна команда – в грі залишився один поліціант та один мафіозі. 

Активісти "Нової хвилі" та педагоги Лозівського будинку дитячої та юнацької творчості разом з керівником автовокзалу Юрієм Стосенко оновили "Патріотичний паркан" біля міського автовокзалу. Акцію приурочено до Дня міста.