Головна » 2017 » Вересень » 08
458    08.09.2017     0 коментарів

З нагоди Дня фізичної культури та спорту 08 вересня 2017 року в Лозівському НВК «ЗНЗ-ліцей» № 4 відбулися святкові урочистості.

Свято зібрало юних спортсменів, тренерів-викладачів дитячо-юнацьких спортивних шкіл,  вчителів фізичної культури, викладачів фізичного виховання, учнів, батьків, аматорів, ветеранів спорту та почесних гостей.

З привітальними словами до присутніх звернувся Лозівський міський голова С.В Зеленський та начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Урванцева В.М. Почесними гостями на святі були заступник голови В.Я.Барановський та секретар міської ради Коба С.О.

За високі спортивні досягнення 56 вихованців  ДЮСШ та учнів загальноосвітніх навчальних закладів, 25 вчителів фізичної культури та тренерів-викладачів отримали щирі слова подяки за свої здобутки, грошові винагороди та цінні подарунки від міського голови Сергія Зеленського.

Позитивних емоцій учасникам свята додали співаки, танцюристи, юні гімнастки та вихованці дошкільних навчальних закладів міста.

Спортивні заходи    635    08.09.2017     0 коментарів

Шановні працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій, тренери, спортсмени, ветерани та шанувальники спорту!

Щиро вітаю всіх Вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості: вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективну співпрацю в команді, вміння підкорювати власні інтереси до загальної мети.

Місто Лозова має міцні спортивні традиції. Чимало наших земляків досягли високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту в нашому місті, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Користуючись нагодою, висловлюю глибоку вдячність вам, шановні спортсмени, наставники, ветерани, за примноження традицій і спортивної слави Лозової. 

Нехай принципи олімпійського руху «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди!
Бажаю всім тренерам, вчителям фізичної культури талановитих учнів, ще більше перемог  та злетів, гарних уболівальників та всіляких життєвих гараздів. 

Зичу спортсменам наполегливості та наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту в нашому місті .

З повагою
начальник Управління
В.М.Урванцева