Головна » 2017 » Серпень » 31

30 серпня 2017 року в Лозівському ліцеї №4 у межах міського серпневого педагогічного тижня відбулася міська педагогічна конференція за темою: «Пріоритетні завдання навчальних закладів щодо створення інноваційного освітнього простору нової української школи».

У засіданні взяли участь Лозівський міський голова С.В. Зеленський, ветерани освіти та спорту міста Лозова, депутати та працівники Лозівської міської ради, голови сільської та селищної рад, керівники навчальних закладів та педагоги міста.

Учасників конференції привітав міський голова Зеленський С.В., вручив подяки та сертифікати на отримання грошових винагород переможцям професійних конкурсів Всеукраїнського рівня Носовій В.В., учителю Лозівського НВК №10 «ЗНЗ-ДНЗ», Гангур Л.Л., керівнику гуртка БДЮТ, Рубан Т.В, тренеру-викладачу ДЮСШ «Олімпія».

Начальник Управління освіти, молоді та спорту Урванцева В.М. подякувала за якісну підготовку навчальних закладів до нового навчального року та вручила сертифікати на придбання обладнання для організації навчально-виховного процесу та покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів освіти та спорту.

У засіданні взяли участь близько 300 осіб.

30 серпня на базі Лозівського ліцею №4 відбулася робота 20-ти міських методичних студій за темою: «Пріоритетні завдання педагогічних колективів навчальних закладів у контексті створення інноваційного простору нової української школи».