Головна » 2017 » Березень » 16

14 березня 2017 року в Лозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 з метою підвищення професійної компетентності вчителів предмета «Захист Вітчизни» шляхом використання групових форм роботи проведено семінар вчителів предмета «Захист Вітчизни».

Учителі загальноосвітніх навчальних закладів удосконалили теоретичні знання з можливими зупинками кровотечі з ран шиї, тулуба, кінцівок в умовах бойових дій.

Свій досвід роботи презентували вчителі предмета «Захист Вітчизни» Лозівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11 Огульчанський В.В. та Кучеренко О.В.

581    16.03.2017     0 коментарів

З 14 березня по 15 березня 2017 року проходив навчально-практичний семінар для педагогів дошкільних навчальних закладів міста Лозової в рамках проекту «Садочок – простір дружній до дитини» у межах реалізації програми «Сприяння соціальній згуртованості та інтеграції внутрішньо переміщених осіб на сході України»,що реалізується у 2016-2017 роках Представництвом Дитячого Фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні.

Мета навчально-практичного семінару: створення безпечного інклюзивного середовища в дитячому колективі шляхом розвитку життєвих навичок,які сприяють розвитку спільноти,розумінню і цінуванню багатоманітності, толерантного ставлення до відмінностей, попередження проявів упереджень і дискримінації.

В семінарі взяли участь вихователі, вихователі-методисти та практичні психологи ДНЗ №2,5,6,11,12,13,14, НВК №8,10.

Учасники отримали теоретичні знання та практичні вміння щодо використання на практиці методик: «Лялька-персона», «Ранкові зустрічі». Запропоновані учасникам завдання були вирішені завдяки різноманітним методам і формам роботи, що дадуть змогу вихователям забезпечити умови для створення спільноти дітей, де кожного і кожну поважають і цінують, де панує позитивне ставлення до відмінностей та атмосфера взаємної підтримки. Вихователі та адміністрація дитячих садочків матимуть кращі навички щодо дружнього до дитини та інклюзивного середовища.

Тренінг пройшов цікаво, жваво, продуктивно.