Головна » Новини
Новини    50    13.03.2024     0 коментарів

14 березня о 9.00 розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня включно. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить реєстрацію в безпаперовій формі. 

Новини    10    07.03.2024     0 коментарів

Вельмишановні та поважні колежанки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – Міжнародного жіночого дня 8 Березня!

Найкращі в світі дружини, мами, мудрі бабусі, подруги, сестри, доньки! Ви – чарівні, неповторні, мужні та незламні. Ви – даруєте життя, захищаєте своєю молитвою, залишаєтесь взірцем незламності, неймовірної внутрішньої сили, непохитної віри в Перемогу.

У це прекрасне жіноче свято хочеться побажати Вам мирного неба над головою, позитивних емоцій, справжнього щастя та міцного здоров’я Вам і Вашим близьким! Нехай ця весна буде переможною для нашої країни, а у Ваших домівках хай завжди панують спокій, злагода й добро!

Зі святом Весни, Вас дорогі жінки!

 

З повагою начальник Управління освіти,

молоді та спорту  Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    12    01.03.2024     0 коментарів

БРАМА - це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Наші цілі:

• Знищення російських осередків в Інтернеті

• Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі

• Протидія наркотикам та шахрайству

• Навчання та тренінги з кібергігієни

• Просвіта населення щодо інформаційної гігієни

• Залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції

Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми пропонуємо нашим користувачам стати частиною «BRAMA». https://t.me/+FVp2IctBvfBiODY6

Що ми пропонуємо учасникам:

1. можливість повідомити про джерело неприйнятного контенту, для подальшого масового надсилання скарг спільнотою та подальшим блокуванням такого джерела;

2. допомогти заблокувати джерело неприйнятного контенту, шляхом долученості до масового надсилання скарг;

3. отримати поради щодо медіа та кіберграмотності;

4. бути поінформованим про небезпечні схеми шахрайств, які ширяться мережею;

5. бути обізнаним, щодо фейків, які просувають вороги у наш медіапростір.

Станом на січень 2024 року учасниками спільноти заблоковано понад 26 тисяч джерел поширення неприйнятного контенту. Як видно із статистики – роботи ще багато і ми потребуємо допомоги нових небайдужих і активних учасників.

Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час!

Приєднуйтесь :
https://t.me/+FVp2IctBvfBiODY6    !

Новини    61    01.09.2023     0 коментарів

Вітаю всіх вас із чудовим святом — Днем Знань!

Щорічно 1-го вересня всі школярі та студенти, а також їхні батьки та вчителі відзначають День знань. Зазвичай навчальний рік відкривають святковою лінійкою. Це свято завжди особливе і яскраве, адже насичене емоціями, враженнями, насамперед дитячими, що зворушує та змушує дещо хвилюватись кожного з нас.

На жаль, у 2023 році,  це світле і радісне свято все ще проходить у воєнний час. Але я вірю в це покоління. Вірю в наших дітей та педагогів. Упевнена у самовідданості батьків. Дуже сподіваюсь, що скоро в кожному закладі нашої громади відбудеться урок присвячений нашій спільній Перемозі.

Від щирого серця бажаю всім мирного неба, щасливого життя в незалежній, єдиній, квітучій державі!

Бажаю нашим учням успіхів у навчальному році, натхнення, впевненості,  чудових відміток та  постійного прагнення бути кращими, нехай новий навчальний рік  принесе кожному  радість перемоги, справжню дружбу та чудові результати!

Педагогам і батькам хочу побажати професійних успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими вихованцями, стануть стартовою основою для нового покоління українців! 

У добру путь за знаннями!

З повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту

Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    62    23.08.2023     0 коментарів

Шановна освітянська спільното!

Вітаю вас з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Запорука державотворчого успіху – суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України. Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Шановні колеги! З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності нашої країни бажаю, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим! Нехай прапор України гордо розвивається вітром і дарує всім нам добру надію на щасливе життя, наповнюючи душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього! Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою! Бажаю відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашій родині і країні! Будьте незалежні і вільні у всіх своїх проявах!

Слава Україні!

З повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту

Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    74    11.08.2023     0 коментарів

Шановна молодь Лозівської міської територіальної громади!

Вітаю вас із святом - з  Днем молоді!

Ви – спрямовуюча сила змін у Лозівській громаді, і саме вам вирішувати, якою буде наша громада! Ми пишаємось та відзначаємо сьогодні вашу самовіддану і безкорисливу працю.

Саме вам формувати базові життєві орієнтири, світоглядні та ціннісні установки, закладати фундамент майбутніх перемог.
А місцева влада Лозівської громади всебічно буде сприяти появі нових можливостей для реалізації молодіжного потенціалу.

Вітаю кожного з вас та ще раз підкреслюю важливість вашої місії. Втілюйте свої мрії та ідеї, змінюйте майбутнє, будьте рішучими, впевненими у власних силах та натхненними!

Бажаю натхнення та нових починань, вдалих проєктів та  руху вперед до великих перемог! Здоров’я вам, теплих, щасливих і значущих днів у нашій вільній, незалежній, суверенній Україні!

Слава Україні!

З повагою

начальник Управління освіти, молоді та спорту Вікторія УРВАНЦЕВА

 

Новини    148    03.07.2023     0 коментарів

На офіційному вебсайті Лозівської міської ради Харківської області розміщено рішення Лозівської міської ради Харківської області від 29.06.2023 №1358 «Про організацію та проведення публічного громадського обговорення проєктів рішень міської ради «Про припинення Комунального закладу «Надеждівська гімназія» Лозівської міської ради Харівської області» та «Про припинення Комунального закладу «Чернігівський ліцей» Лозівської міської ради Харівської області», рішення «Про припинення Комунального закладу «Домаська гімназія» Лозівської міської ради Харівської області» Проєкти рішень розроблено відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Указом Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні». Пропозиції та зауваження до Проєктів рішень просимо надсилати на електронну адресу: pr.mlozova@dniokh.gov.ua, у письмовому вигляді за допомогою поштового зв’язку на адресу: Харківська обл., м. Лозова, мікрорайон 1, буд.1.

Новини    88    03.07.2023     0 коментарів

     За  підсумками НМТ-2023 м.Лозова займає другу позицію  в рейтингу  після м.Харків серед населених пунктів  Харківської області.  КЗ «Лозівський ліцей №4» увійшов до 27  кращих закладів освіти Харківської області,  де є три та більше 200 - бальників. Рекордну кількість балів отримали 7 учасників тестування із чотирьох закладів освіти.  Пишаємося нашими 200-бальниками:

  • Труфанов Кирило – математика (КЗ «Лозівський ліцей №4»);
  • Лопачак Софія – математика (КЗ «Лозівський ліцей №4»);
  • Новоторцева Анастасія - математика (КЗ «Лозівський ліцей №4»);
  • Мехедов Матвій – математика (КЗ «Лозівський ліцей №3»);
  • Лисенко Анна – англійська мова (КЗ «Лозівський ліцей №3»);
  • Черкасова Поліна – українська мова (КЗ «Лозівський ліцей №8»);
  • Олійникова Маргарита – математика (КЗ «Лозівський ліцей №12»).

     Бажаємо нашим випускникам вступити  до омріяних  закладів вищої освіти, успіхів у навчанні, нових яскравих перемог і реалізації найсміливіших задумів і планів!

 

 

Новини    155    21.06.2023     0 коментарів

У межах реалізації всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», на виконання Регіонального Плану створення класів безпеки в закладах освіти Харківської області, спільного між Управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області і Лозівським управлінням РУ ДСНС в Харківській області Перспективного плану заходів щодо створення у 2022-2023 роках Класів безпеки у закладах освіти (наказ від 01.12.2022 №198) у ІІ кварталі 2023 року відкрито 9 Класів безпеки (КЗ «Лозівський ліцей №1», КЗ «Лозівський ліцей №3», КЗ «Лозівський ліцей №4», КЗ «Лозівський ліцей №5», КЗ «Краснопавлівський ліцей», КЗ «Миролюбівський ліцей», КЗ «Орільський ліцей», КЗ «Панютинський ліцей», КЗ «Садовський ліцей»).

З урахуванням «Рекомендацій щодо створення та забезпечення функціонування Класів безпеки у закладах освіти», затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 10.02.2023 №135 «Деякі питання створення Класів безпеки у закладах освіти», Управлінням освіти, молоді та спорту проведено закупівлі обладнання для Класів безпеки на загальну суму 451,8 тис. грн., зокрема: за позицією «Наочні, демонстраційні матеріали з питань безпеки, домедичної допомоги» на суму 261,8 тис.грн, за позицією «Засоби візуалізації. Телевізор з плазмовою панеллю» на суму 180,0 тис.грн.

Станом на 20.06.2023 функціонує 10 Класів безпеки на базі закладів КЗ «Лозівський ліцей №1», КЗ «Лозівський ліцей №3», КЗ «Лозівський ліцей №4», КЗ «Лозівський ліцей №5», КЗ «Лозівський ліцей №12», КЗ «Краснопавлівський ліцей», КЗ «Миролюбівський ліцей», КЗ «Орільський ліцей», КЗ «Панютинський ліцей», КЗ «Садовський ліцей».

Перспективний план заходів щодо створення у 2023 році Класів безпеки у закладах освіти Управлінням освіти, молоді та спорту виконано.

Новини    81    02.06.2023     0 коментарів

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області інформує, що 09 травня 2023 року було прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 09.05.2023 №462 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом «гроші ходять за дитиною» (далі – Постанова 462), якою запроваджено можливість батьками/особами, які їх замінюють, даної категорії дітей самостійно обирати заклад оздоровлення та відпочинку і отримувати кошти для проведення розрахунку за надані послуги. На отримання послуги мають право діти з малозабезпечених сімей та які мають соціальних статус – «діти з інвалідністю» та/або «дитина з багатодітної сім’ї» віком від 7 до 18 років, що проживають і отримують допомогу, як малозабезпечена сім’я. Дія проєкту розпочалась з 01 червня 2023 року. Щоб скористатися послугою, необхідно перевірити дані щодо включення родини до переліку отримувачів послуги з оздоровлення та відпочинку дітей в одному із таборів, які розташовані в карпатському регіоні. Для цього необхідно зайти на інтернет-ресурс «е-Оздоровлення» за посиланням https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/e-healthПеревірка здійснюється за персональними даними отримувача які вводяться у відповідну форму. Введення даних завершується натисканням кнопки ПЕРЕВІРИТИ В ПЕРЕЛІКУ. Якщо особу знайдено в переліку, то з’являється повідомлення: «Особу з такими даними знайдено». Після цього необхідно виконати покрокову інструкцію опубліковану нижче форми перевірки. Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області.

Новини    177    26.05.2023     0 коментарів

Шановні діти, колеги, батьки нашої рідної Лозівщини!

 Вітаю вас із завершенням навчального року – святом Останнього Дзвоника! Багато пройдено, вивчено, витримано. Цей рік нас згуртував, вкотре довів  нашу силу та міць, продемонстрував  високі  результати та досягнення.

Безмежно вдячна ЗСУ за можливість обійняти наших дітей, за можливість бути у себе на рідній землі, за можливість навчати і навчатись,

Особливі слова подяки адресую батькам, які спонукали дітей до науки, і педагогам, які попри всі негаразди, в різних  умовах надавали якісні знання.

Маю велику надію, що наші випускники побудують  власну успішну долю, отримають гарну сучасну освіту, вірно оберуть професійне спрямування та змінять нашу країну на краще.

Бажаю всім дітям та дорослим  безпечних та мирних канікул, яскравих переможних світлин, енергії літнього сонця, нових сил для нового навчання.

Миру нам усім та щасливої життєвої долі нашим дітям! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 З повагою,

начальник Управління освіти, молоді та спорту                   Вікторія УРВАНЦЕВА

Новини    63    24.05.2023     0 коментарів

17–19 травня 2023 року відбулася  ХIV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» в онлайн режимі.

На конкурс подано 384 роботи. Експертну оцінку якості робіт проводили

науковці та фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук

України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

 У номінації «Збереження психічного здоров’я учасників освітнього процесу шляхом розвитку стресостійкості» Комунальний заклад «Краснопавлівський заклад дошкільної освіти (ясла- садок) комбінованого типу «Оленка» Лозівської міської ради Харківської області (директор Дудченко Рита Володимирівна) нагороджено СРІБНОЮ медаллю.

Вітаємо переможців!  Тримаємо освітній фронт! Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!

Новини    86    19.05.2023     0 коментарів

Управління освіти, молоді та спорту надсилає рекомендації Міністерства освіти і науки України від 16.05.2023 №1/6900-23 «Про організацію та проведення заходів з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час літніх канікул».

Просимо організувати відповідну роботу. Питання щодо безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час весняних канікул тримати на постійному контролі.

1 2 3 ... 15 16 »